hoe erg haat jij je meester/juf?

iedereen wordt wel eens gek van je meester/juf, daarom heb ik deze quiz gemaakt zodat je kan zien of je meester/juf nou echt wel zo irritant is!

Mogelijke uitkomsten

irritant, maar hij/zij heeft wel humor! (231 x uitgekomen)

jij vindt je meester/juf heel irritant, maar als hij/zij een grapje maakt lach jij het hardst van de klas!

ik de meester/juf irritant, ben je mal? ik vind de juf/meester heel aardig!! (60 x uitgekomen)

jij bent een echt favoriete leerling van de meester/juf! dus jij hebt nooit problemen!

ik an de juf/meester wel wurgen!!!!! (78 x uitgekomen)

de meester/juf heeft echt de pik op jouw! jij bent altijd de gene die de klas uit wordt gestuurd 'WAT HAAT IK HEM/HAAR TOCH!!!!!!'

Statistieken

Statistieken

Reageer (8)

  • inktzwart

    Mmmmm.... Een paar docenten vind ik vreselijk, omdat ze de hele klas haten zonder dat we wat gedaan hebben. Of dat het maar een paar leerlingen waren.

    Vorig jaar was ik juist heel braaf, nu nog steeds wel, maar ik heb vaak mijn huiswerk niet af dus ben ik ook niet echt geliefd, ondanks dat ik nooit prank.

    8 jaar geleden
  • Gunderson

    Hmm, in de zit nu in de eerste maar ik haalde nooit koffie ofzoiets, ze vroegen altijd de aardige kinderen en daar zat ik niet bij hahah

    8 jaar geleden
  • dobbythefreeelf

    De stagair... hij niet alleen is hij erg irritant, ik moet hem ook altijd verbeteren. Soms zegt hij bijvoorbeeld: pak allemaal maar de rekenboek! Er was zelfs een keer een dictee, en daar moesten we als eerste woord giraffe schrijven. Dat woord kan je op verschillende manieren schrijven, maar de voorkeur gaat uit naar giraffe. Toen schreef ik dat dus op, en hij keurde het fout. Ik wist gewoon dat het niet fout was, in tegen stelling tot andere kinderen die het ook hadden op geschreven. Ik ging naar hem toe en hij zocht het op. Uiteindelijk gaf hij toe en veranderde het. Het erge was, dat als ik niet naar hem toe was gegeaan, het dus fout op ons rapport had gestaan. Gelukkig gaat hij bijna weg. (Het is trouwens al helemaal erg omdat hij een derdejaars stagair is...)

    8 jaar geleden
  • Effy_Stonem

    Mijn meester uit groep zeven (6) (6) (6) (6)
    Nee ik vind hem niet irritant zwaar vervelend moet me in houden, anders had hij nu een blauw oog gehad(klein beetje overdreven )

    8 jaar geleden
  • tinkerbel1

    irritant, nou ik kan mijn wiskunde juf eigenlijk wel wurgen, maar ik ben altijd heel braaf.

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?