Welke lego soort past bij jou?

Speel je wel eens (of vaak) met lego, maar weet je niet welke soort bij jou last? Doe dan vooral deze quiz!

Mogelijke uitkomsten

Lego Friends (14 x uitgekomen)

Jij bent lekker meisjesachtig. Je houdt veel van je vriendinnen en familie, en doet veel met ze. Deze lego is perfèct voor jou.

Lego creator (29 x uitgekomen)

Jij bent creatief, en houdt van leuke, huisjes, dieren, etc. Van deze lego kun je van dezelfde stenen, ook meerdere combinatie maken (je hebt er dus ook wat meer aan). Deze lego is perfect voor jou!

Lego technic (17 x uitgekomen)

Jij houdt van technische snufjes, en van lekker moeilijke dingen. Lego technic heeft het allebei. De setjes hebben vaak heel veel functies, en je bent er vaak een stuk langer mee bezig dan andere lego soorten. Lego technic, is voor jou gemaakt!

Lego star wars (14 x uitgekomen)

A long time ago, in a galaxy far, far away.......

Ruimte lego! Buitenaardse planeten, coole schepen, en typische personages. Lego star wars is echt iets voor jou! Je bent geïnteresseerd in de ruimte, en je hoopt maar al te graag op: the first contact.....

Lego duplo (10 x uitgekomen)

Jij bent echt nog een beetje een kleuter, haha. Ga jij maar lekker met je duplo spelen..... ( Ok, nu ben ik een beetje gemeen) Bouw maar lekker een dierentuin, en ga er maar de hele dag mee spelen. ;)

Lego minecraft (25 x uitgekomen)

Jij houdt van computerspelletjes. Deze lego is echt voor jou! Creepers, Zombies, Skeletons, en Steve, deze lego heeft het!

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?