wat is jouw schrijfstijl?

Hier op Quizlet zit het vol met super getalenteerde schrijvers. Maar als je nog wat hulp nodig hebt, (of het gewoon bevestigd wilt hebbenXD) kan je hier jouw schrijfstijl ontdekken.

Mogelijke uitkomsten

fantasie (32 x uitgekomen)

Fantasie!! Je hoofd zit waarschijnlijk wel eens in de wolken. En dat is iets om trots op te zijn! Neem een boekje met je mee en als je een van je geniale ideeën krijgt kan je ze kort opschrijven en thuis uitwerken. Dit is ook mijn favoriete schrijfstijl. Als je een fantasie verhaal op quizlet hebt staan zet het in de reacties en ik zal er zeker naar kijken.

detective (11 x uitgekomen)

Om je heen speuren voor clues op een normale dag? Iedereen willen ondervragen? Straight to the point? Heel nieuwsgierig? Dan is de detective stijl iets voor jou. Persoonlijk vind ik dit de moeilijkste stijl om te schrijven. Je moet het voortdurend spannend houden zelfs op de niet-belangrijke stukken. Maar heb je dat talent van nature.... Respect

reality (8 x uitgekomen)

Je houd je waarschijnlijk vaak aan de feiten. Je vind het leven van jou en andere interessant. In deze schrijfstijl zijn er veel opties. Je kan schrijven over tiener-problemen, liefdes, ziektes en doktoren. De opties zijn eindeloos. Als je veel hebt geschreven kom je er vanzelf wel achter wat iets voor jou is.

thriller (1 x uitgekomen)

Van elke saaie situatie kan jij wel iets spannends maken. Je kan mensen op het puntje van hun stoel laten zitten. Er is waarschijnlijk ook niks mis met je fantasie (op en goede manier XD)

romance (9 x uitgekomen)

Zelf geen relatie? Geen probleem! Dan schrijf je het toch.
Wel een relatie? Geweldig! Dan schrijf je het op.
Je kan romance verhalen ook heel goed mengen met andere genres. Je hebt vast wel een een fantasie-boek gelezen met romantiek erin.

Statistieken

Statistieken

Reageer (10)

  • NiareNero

    Fantasie! Klopt behoorlijk goed, die vragen waren verdomd lastig in te vullen ;")
    Ik ben nu ook een fantasieverhaal aan het schrijven. Het heet The Wolf Riders en is behoorlijk fantasie, met een hele wereld er bij enzo :Y)

    6 jaar geleden
  • ChiIdhood

    Ik heb Fantasie! Dat is indd wel waar. Ik heb 2 storie's op mijn profiel over Harry Potter (Fanfiction). en ik hou ook van andere fantasie verhalen schrijven maar die heb ik niet op Quizlet staan omdat ze niet langer dan 2 of 3 bladzijden zijn per verhaal.

    8 jaar geleden
  • silverhand

    fantasie ik heb veel fantasie(A)(A)

    8 jaar geleden
  • inktzwart

    Fantasy! Ja, das wel waar, al dreigt het vaak naar horror/ romantiek te gaan. Het gaat dus niet over elfjes en kabouters, maar eerder over dingen die echt zouden kunnen zijn, maar waar niet iedereen in gelooft. (Gebaseerd op mythes enzo)

    Maar moet het niet je favoriete genre zijn? Want er is een verschil tussen de manier hoe je een verhaal in elkaar zet en waarover het gaat

    8 jaar geleden
  • xxshadowlovexx

    Fantasie, fanficties. Komt wel in de buurt toch?

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?