Welke pony van My Little Pony ben jij?

Kom er nu achter welke MLP Pony jij bent!!!!

Stop met lezen en maak deze Quizzz

Mogelijke uitkomsten

Twilight Sparkle (15 x uitgekomen)

Je bent een echte studiebol en bereid om hard te werken voor goede resultaten. Hoewel je kennis over vriendschap zeer uitgebreid is, heb je nog altijd wat te leren. Jouw element van Harmonie is Magie

Rarity (5 x uitgekomen)

Je bent geobsedeerd door mode en je hebt een eigen boutique. Je vind het heerlijk om kleding te ontwerpen of te ontspannen in het kuuroord. Jouw element van Harmonie is Vrijgevigheid.

Applejack (3 x uitgekomen)

Je bent bereid je in het zweet te werken en niet bang voor vieze hoeven. Je houdt van je familie bent altijd praktisch. Jouw element van Harmonie is Eerlijkheid.

Pinkie Pie (5 x uitgekomen)

Jij bent een echt feestbeest. Je organiseerd vaak feestjes en weet alle verjaardagen van je vrienden uit je hoofd. Je bent af en toe een beetje random en onduidelijk maar je wil graag iedereen laten lachen. Jouw element van Harmonie is Vreugde.

Fluttershy (9 x uitgekomen)

Je houdt van dieren en bent een beetje verlegen. Je woont in een klein huisje samen met een heleboel dieren die je allemaal verzorgt. Je hebt een prachtige stem maar houdt niet van optreden. Jouw element van Harmonie is Vriendelijkheid.

Rainbow Dash (7 x uitgekomen)

Je bent een enorm goede vlieger en hebt een nogal grote eigendunk. Je hebt een eigen FanClub en vind het heel leuk om grapjes uit te halen. Je bent ook een van Ponyvilles grootste helden. Jouw element van Harmonie is Loyaliteit.

Derpy (11 x uitgekomen)

Jij bent een beetje raar en heel onhandig. Je bent meestal de veroorzaker van een probleem maar toch houdt iedereen van je.

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?