wat is jouw innerlijke dier?

iedereen is anders. Sommige mensen zijn verlegen of druk, aardig of egoistisch... maaaar wat voor dier ben je van binnen? ben je in het echt een leeuw, die zijn soortgenoten beschermt en niets over zich heen laat lopen? of ben je een musje, super vrolijk en altijd zorgzaam?
als je wilt weten wat jouw innerlijke dier is doe dan de quiz!(yeah)

Mogelijke uitkomsten

leeuw (61 x uitgekomen)

je bent heel beschermend en je laat niks over je heen lopen. maar soms vind je jezelf beter dan anderen. als je iemand niet mag laat je het ook goed merken. dat moet je veranderen. maar je bent wel heel mooi van binnen en van buiten. jij bent een leeuw!

uil (79 x uitgekomen)

je bent een verlegen persoon. je bent alleen vrienden met diegenen waar je het meest mee omgaat. je houd ervan om te luisteren wat anderen zeggen en j houd veel van schrijven en lezen. soms zonder je je veel af en daar moet je iets aan doen. maar je bent wel altijd vriendelijk. jij bent een uil!

kat (189 x uitgekomen)

je bent een blij persoon. je neemt cadeaus gretig in ontvangst en je houd ervan om te wandelen door een bos. maar je rent meestal weg als je in problemen komt in plaats van het uit te praten. ondanks dat mag bijna iedereen jou. Jij bent een kat!

hond (109 x uitgekomen)

je bent heel snel geprikkeld. één verkeerde opmerking van iemand anders betekend voor jou ook oorlog. maar als je iemand mag blijf je wel altijd trouw aan diegenen. jij bent een hond!

dolfijn (32 x uitgekomen)

een bedankje? jij vind dat niet nodig. je vind het fijn om iemand te helpen. maar je probeert altijd wel in de spotlight te staan. ondanks dat ben je perfect! je bent een dolfijn!

Statistieken

Statistieken

Reageer (8)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?