met welk Harry Potter personage ga je trouwen?

Welk personage hoort bij jou en zou je mee gaan trouwen?

Mogelijke uitkomsten

Harry Potter (13 x uitgekomen)

Jouw uitkomst is Harry Potter. Hij heeft prachtige groene ogen om in te verdwalen en is een lieve zorgzame jongen die het altijd voor je op wil nemen en je zal proberen te beschermen.

James Potter (14 x uitgekomen)

Jouw uitkomst is James Potter. Een betere jongen had je niet kunnen treffen. Hij is een echte romanticus en als hij eenmaal voor je gaat laat hij je nooit meer los. Hij heeft prachtige hazel eyes en raven zwart haar, hij is ontzettend knap. Daarbij is hij ook nog eens ontzettend slim, getalenteerd, goed in zwerkbal en heeft hij een erg goede humor. Hij is ontzettend trouw en zal jou en eventueel jullie kind met zijn leven beschermen.

Sirius Black (4 x uitgekomen)

Jouw uitkomst is Sirius Black. Hij is ontzettend knap, grappig en getalenteerd. Ook is hij erg trouw en lief. Je hebt geluk met hem!

Lily Potter/Evans (6 x uitgekomen)

Jouw uitkomst is Lily Potter/ Evans. Een prachtig meisje met rood haar en groene ogen. Ze staat op voor haar vrienden als die het moeilijk hebben en geeft haar leven voor de mensen waar ze van houd.

Ginny Weasley (0 x uitgekomen)

Jouw uitkomst is Ginny Weasley. Elke andere jongen zal jaloers op je zijn dat je zo'n knap meisje aan de haak hebt geslagen. Ze is erg dapper en lief. Als ze eenmaal verliefd op je is laat ze je niet meer los.

Severus Snape (77 x uitgekomen)

Jouw uitkomst is Severus Snape. Hij is een gevoelige jongen met een goed hart ook al lukt het hem soms niet helemaal goed om dat uit te spreken. Als hij van je houd doet hij alles voor je.

Tom Riddle (0 x uitgekomen)

Jouw uitkomst is Tom Riddle ook wel Voldemort genoemd. Hoewel hij erg knap is/was is het een op macht beruste jongen en als ik jouw was zou ik maar gauw iemand anders zoeken.

Oliver Wood (0 x uitgekomen)

Jouw uitkomst is Oliver Wood. Een knappe Gryffindor. Hij is erg fanatiek op het gebied van zwerkbal en is ook een zeer goede speler. Hij is erg aardig en lief. Veel geluk met hem.

Cedric Diggory (3 x uitgekomen)

Jouw uitkomst is Cedric Diggory. Hij is knap, hij is aardig, hij is dapper. Kortom goed gedaan hij is geweldig!

Cho Chang (0 x uitgekomen)

Jouw uitkomst is Cho Chang. Ze is knap en slim. Ze kan wat jaloers uit de hoek komen als je ook met een ander meisje omgaat maar ze is een leuke meid. Veel geluk samen!

Statistieken

Statistieken

Reageer (10)

  • Galactica

    James? Je ne suis pas un homo...

    7 jaar geleden
  • Bcollienr1

    Lol Snape

    7 jaar geleden
  • Muze

    James? Did surprise me there...

    Maar waarom staan de goden genaamd Remus en Bill er niet tussen? Come on, them so hot I'm on fire, they make a dragon wanna retire(sorry, couldn't resist) xD

    7 jaar geleden
  • Marisha

    James Potter

    7 jaar geleden
  • MrsFitz

    James potter, MAAR IK WIL ZIJN ZOON (huil)(huil)

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?