Welke auto past bij jou?

Weet je niet welke auto je later wilt of nu wilt doe dan deze quiz dan zie je precies welke auto nou bij jou past!(yeah)

Mogelijke uitkomsten

Sportwagen (12 x uitgekomen)

Jij houd van mooie sportwagens die hard kunnen gaan, jij bent zeg maar een echte racer of je houd van racen en kijkt misschien wel elke sportwagen na die over de weg rijd!

Oldtimer (0 x uitgekomen)

Jij bent een echte oldtimer, jij houd van de ouderwetse auto's die er heel uniek uit zien. Jou scheelt de nieuwe generatie auto's niet zo, jij wilt gewoon lekker terug naar de oude tijd. het zou kunnen dat je zelf nog oldtimer auto hebt of je verzamelt oldtimers in een schuur of iemand die je kent of iemand van je familie spaart ze.

Normale auto (11 x uitgekomen)

Jij wilt gewoon gewoon wat de meeste mensen hebben, een normale/basic auto. die lekker rijd en niet perse snel hoeft te zijn en ook weer niet te oud. Jij hoeft als je een auto koopt vast ook niet lang te kiezen voor welke auto jij neemt.

Grote auto (5 x uitgekomen)

Jij houd echt van grote auto's of hebt er een nodig. Misschien wil je een groot gezin of wil je veel ruimte in je auto hebben. Misschien denk jij wel groot is altijd goed want daar past altijd je hele gezin in, dus niet te klein en ook niet middelmatig maar gewoon lekker groot!

Kleine auto (1 x uitgekomen)

Jij houd gewoon van een lekker klein en knus autootje, het gaat er jou om als je er maar mee kunt rijden is het goed. Of je vind kleine auto's gewoon mooi en je houd niet van die normale of grote auto's jij wilt gewoon liever een klein autootje, Jij hoeft ook geen dure auto, dat maakt gewoon helemaal niks uit!

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?