Welk instrument past bij jou?

Je wilt een bepaald instrument bespelen maar weet niet welke. Je hebt iedereen al gevraagd wat het beste bij jou past, Henk zei: ''Drummen of piano past wel goed bij jou''. Een paar vrienden van je zeiden: ''Of je zou gewoon kunnen zingen''.
Ruben en Nadia zeiden: ''Bassgitaar is een leuk instrument om te bespelen!'' Piet zei: ''Viool is helemaal jou ding!'' Een oude, wijze vrouw zei: Een of ander vaag blaas-instrument is wel leuk'' Maar ik zei: ''BRUH doe gewoon deze quiz!''

Ok veel plezier :)

Mogelijke uitkomsten

Bassgitaar (13 x uitgekomen)

Jij wilt een beetje rustige liedjes spelen, of je hebt een andere gekke reden om bassgitaar te spelen zoals: de intro van Seinfeld op de bassgitaar spelen(om die reden zou ik dat ook willen) XD Ikzelf vind dit echt een geweldig instrument :)

Electrische gitaar (0 x uitgekomen)

Electrische gitaar past bij jou omdat je het gewoon leuk vind of je lekker heavy metal liedjes op wilt spelen, of je buren lekker wilt opfokken :D

Akoestische gitaar (4 x uitgekomen)

Je wilt gitaar spelen zonder dat je met een versterker moet slepen, of je vind het een leuk instrument, dat kan allemaal. Maar pas wel op dat je plectrum niet in dat gat valt, dat is gewoon vervelend als dat gebeurt.

Piano/keyboard (14 x uitgekomen)

Piano/keyboard is wel leuk als je rustige of wilde liedjes wilt spelen, of je hebt er een andere (random) reden voor. Keyboard is nog leuker, het geluid klinkt misschien wel een beetje fake, maar je kunt wel het geluid veranderen, bijvoorbeeld met vuurwerkgeluiden XD

Viool (1 x uitgekomen)

Een klassiek instrument, daar hou jij misschien (niet) van :)

Drums (2 x uitgekomen)

Je wilt lekker wild doen of je buren opfokken, als je je buren niet wilt irriteren kun je ook een electrisch drumstel gebruiken, daar kun je net als bij een keyboard het geluid veranderen, :)

Saxofoon/ander blaas-instrument (3 x uitgekomen)

Je vind dit misschien leuk, misschien ook niet

Gewoon zingen (6 x uitgekomen)

Iedereen kan zingen, maar de vraag is: klinkt het wel een beetje mooi? Als het niet mooi klinkt moet je oefenen of gewoon kalm blijven :)

Geen instrument (0 x uitgekomen)

Je haat instrumenten bespelen, je kan/wilt het niet, of je hebt gewoon wat random dingen aangeklikt

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • iRiDESCENT_

    Bassgitaar <3 Alleen op school tijdens muziek doe ik bassgitaar spelen :) Ik vind het echt een fantastisch instrument :D

    7 jaar geleden
  • SuperKoekje

    Bassgitaar :D

    7 jaar geleden
  • Marisha

    Gewoon zingen
    Het lijkt me super om mooi te kunnen zingen! :´(

    7 jaar geleden
  • Paardenvriend

    Akoestische gitaar!
    Dat is helemaal waar!

    En dat wat je over de plectrum zegt, dat is bij mij een keer gebeurt. Dt is echt zo irritant om er uit te moeten halen. Haha. En ik ben nu aan het sparen voor een eigen gitaar. Want ik heb altijd die van een vriendin gebruikt. (:
    I (H) gitaar

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?