Welk boek raad ik jou aan?



Als boekengek heb ik veel boeken die ik gelezen heb en dus ook veel wat ik aan wil raden aan anderen. Ik lees niet heel veel verschillende genres, dus het zal iets wat beperkt zijn hihi. Maargoed als je benieuwd bent en misschien wel op zoek bent naar een leuk boek om te lezen, zijn hier mijn aanraders.

Mogelijke uitkomsten

In de ban van de ring - JRR. Tolkien (11 x uitgekomen)

Het is misschien een cliché, maar ik vind eigenlijk dat iedereen dit zou moeten lezen. De personages zijn geweldig. De wereld die Tolkien heeft gecreëerd in dit boek is zo onwijs. Natuurlijk is dit ook verfilmd. En ook dat is meer dan de moeite waard. Na heel veel boeken nog steeds mijn nummer 1.

Eragon - Christopher Paolini (20 x uitgekomen)

Ik ben verschrikkelijk gek op dit boek. Nu heb ik ook wel iets met fahntasywerelden. En deze wereld is natuurlijk super gaaf met draken, dwergen, elfen en wat dan wel nog meer. Het leest heerlijk weg. En het beste hieraan is : er zijn nog 3 dikke vervolgdelen!

Percy Jackson - Rick Riordan (39 x uitgekomen)

Ik ben gek op griekse mythologie. Dit boek leert je er een hoop over, zonder dat het vervelend is! Het is leest heerlijk weg en er zijn verschillende delen. Ondanks dat Percy soms een beetje een idioot is, is het een onwijs leuk boek.

Harry Potter - J.K. Rowling (6 x uitgekomen)

Voor degene die dit nog nooit gelezen hebben: schaam je. Voor mij is dit echt een soort tijdperk, wachten op het volgende boek en de volgende film. De wereld die is gecreëerd is geweldig en het volgen van de niet altijd zo briljante Harry is echt onwijs leuk.

Me before you - Jojo Moyes (42 x uitgekomen)

Dit is een onwijs romantisch verhaal maar het is ook hartverscheurend. Het leert je verschillende dingen over het leven. Ik heb heel veel moeten huilen, het is dan ook wel een tranentrekker. Hij is sinds kort ook verfilmd.

Pride and prejudice - Jane Austen (12 x uitgekomen)

Een van de meest geweldige schrijfsters die ooit geleefd heeft. Al haar boeken zijn mijn favoriet. Nu springt dit boek er toch wel boven uit. Het is dan ook vaker verfilmd. Dit speelt zich in een ver verleden af - goh het boek is toen ook geschreven - en dat geeft het nu nog veel meer charme mee.

Statistieken

Statistieken

Reageer (13)

  • lowalowa1

    Eragon!!! Helaas heb ik de hele saga al 2 keer gelezen.

    7 jaar geleden
  • Pusheen_The_Cat

    "Me before you"

    daar kan ik me wel in vinden (lol)

    7 jaar geleden
  • FollowYourDream

    Me before you! Dat boek wil ik zo graag lezen haha. En Pride en Prejudice ook!

    Eigenlijk heb ik nog geen enkel boek gelezen van heel deze quiz.. Woeps. Ondanks ik wel heel veel boeken lees... Misschien moet ik die boeken allemaal maar eens lezen haha (:

    Heel leuke quiz!

    Xxx

    7 jaar geleden
  • RefIection

    Percy Jackson, ik ben een te grote fan van die serie xD

    7 jaar geleden
  • Bcollienr1

    Eragon - Christopher Paolini hahaha dat is 1 van de boeken die ik nog wou lezen xD en ik zag ook Harry potter en LOTR er tussen staan, I love that books soooo much (H)

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?