Wat ben jij voor persoon?

Iedereen is anders... Maar wat voor persoon ben jij?:)

Mogelijke uitkomsten

Romantisch (66 x uitgekomen)

Jij bent een romantisch persoon. Nog twijfel wat je dit weekend gaat doen? Dan is hier de oplossing :-) Ga lekker met je vriendje/vriendinnetje/vriend/vriendin naar de bioscoop... of lekker picknicken:-)

Stoer (44 x uitgekomen)

Jij bent een stoer persoon. Nog twijfel wat voor sport je wilt doen? Hier een ideetje: ga samen met een vriend/vriendin lekker skateboarden, basketballen of voetballen of iets in die richting:-)

Lief/Aardig (55 x uitgekomen)

Jij bent een heel lief/aardig persoon:-) Het zou me niet verbazen als jij heel veel vrienden/vriendinnen hebt. Blijf zo doorgaan!!!

Vriendschappelijk (39 x uitgekomen)

Jij bent een vriendschappelijk type, maar kijk ook maar eens bij de uitslag 'Lief/Aardig':-) Jij hebt veel vrienden, maar let er wel op dat je met de goede om gaat:-)

Slim (42 x uitgekomen)

Jij bent een slim type. Er zijn natuurlijk geen regels voor het slim zijn, en iedereen is dat op zijn/haat eigen manier en jij bent het in de zin van: dat je slim je vrienden kiest, slimme keuzes maakt.

Vrolijk (42 x uitgekomen)

Jij bent een vrolijk persoon:-) Je bent het zonnetje in huis, en ook op school. Sommige mensen vinden jouw een beetje gek, maar dat hoort bij het vak:-)

Verlegen (36 x uitgekomen)

Jij bent een verlegen persoon, niks mis mee! Maar zorg er wel voor dat het niks gaat beperken... Dat zou jammer zijn:-) Succes verder!

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • Marisha

    Romantisch klopt heb een crush maar geen relatie.

    7 jaar geleden
  • whyislovepain

    Romantisch


    Het klopt echt helemaal. Mijn element is gewoon ook liefde. Ik ben gewoon een persoon met romantiek en liefde. Ik hou me er echt heel erg mee bezig.

    7 jaar geleden
  • Saureus

    Romantisch, niet echt. Eerder Vrolijk of vriendschappelijk

    7 jaar geleden
  • Amyxxx

    Bedankt voor het doen van deze quiz:-)

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?