Welk huisdier past bij jou?

Ongeveer 60% van Nederland heeft een huisdier. Een kat, hond, hamster, konijn, goudvis... Noem maar op. Maar welk huisdier past er nou eigenlijk bij jou? Doe de test!

Mogelijke uitkomsten

Kat (62 x uitgekomen)

Miauw! Jouw perfecte dier is een spinnende huisgenoot. Hij is vriendelijk en zelfstandig, maar ook gek op aandacht en past in een hectisch leven. Bij jou past de kat!

Hond (31 x uitgekomen)

Jij zoekt een dier dat als een vriend voor je is. Hij moet van spelen en knuffelen houden. Jouw perfecte huisdier is een vriendelijke avonturier; de hond!

Goudvis (2 x uitgekomen)

Jij hebt er geen zin in om veel tijd in je huisdier te steken, want jij hebt het al druk genoeg. Geen probleem, voor €2,50- heb jij een sfeervolle goudvis in huis. En hij is ook nog eens mooi om naar te kijken. Bonus!

Cavia/hamster/konijn (4 x uitgekomen)

Klein maar fijn, is jouw motto. Jij wil een dier die niet zo groot, maar toch lief en donzig is. Daarom past een cavia, hamster of konijn goed in jouw leven. Ook hoef je geen speciaal of duur voer te kopen. Klein, schattig en goedkoop!

Parkiet (7 x uitgekomen)

Wat jij nodig hebt is een vogel. Je kijkt ernaar en je dag is goed. Als jij je vinger door de tralies van de kooi steekt ruikt of pikt hij eraan, maar dat vind je niet erg. Een parkiet past in jouw leven!

Geen huisdier (3 x uitgekomen)

Mwah, jij hoeft eigenlijk geen huisgenoot. Het liefst ben jij met vrienden of familie, en dus niet met je huisdier. Jij kan prima zonder.

Statistieken

Statistieken

Reageer (12)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?