Welke dwerg van the hobbit ben jij?

Wil jij weten welke dwerg van jij bent? Doe dan snel deze quiz! (A)

Mogelijke uitkomsten

Fili (10 x uitgekomen)

Je bent de tweelingbroer van Kili en het neefje van Thorin. Jij bent ook heel trouw, moedig, houdt van avontuur en bent aardig, snel, jong, ijverig, maar ook ongeduldig. Maar dat komt niet goed te pas want daardoor krijg je eerst een ork-pijl in je been, en een half jaar later ga je ook nog dood door een ork.

Kili (30 x uitgekomen)

Jij bent Kili en kan goed met pijl en boog overweg. Je bent de tweelingbroer van Fili en het neefje van Thorin, tussen haakjes: Fili is de oudste en dus ook de verstandigste... Je bent net als je broer moedig, aardig, snel, behendig, jong, ijverig, ongeduldig en houdt van avontuur. Bij Fili had ik geschreven dat hij eerst een pijl in zijn been kreeg, en daarna ging hij dood doordat hij zo ongeduldig is, echt waar, ga maar eens kijken, maar dat ben jij eigenlijk!

Thorin (13 x uitgekomen)

Je bent de leider van het gezelschap, en bent daar erg gehecht aan, vooral aan Kili en Fili. Je bent niet voor niets hun oom! Maar goed, jij bent Thorin, zoon van Thrain, zoon van Thror, koning onder de berg! En daar mag je trots op zijn. Je bent erg moedig en houdt, net zoals jouw neefjes, van avontuur. Jij bent dus de trots Thorin Oakenshield!!!!

Dwalin (1 x uitgekomen)

Jij bent oud en de broer van Balin. Jij en Balin zijn de raadgevers van Thorin Oakenshield. Stiekem ben je jaloers omdat Thorin koning is, maar je gunt het hem, al ben je soms wat nors, ongeduldig en brutaal. En beleefd zijn, goede manieren en je aan je belofte houden past ook al niet goed bij jou. Je bent wel, net als alle dwergen, aardig, ijverig en avontuurlijk.

Balin (1 x uitgekomen)

Je bent de broer van Dwalin en de verstandigste en slimste dwerg van het gezelschap. Je bent trouw, moedig, aardig, avontuurlijk, stokoud en kan goed omgaan met anderen, zelfs met eigenwijze elfen of onbeschofte mensen. Ook ken je alle landen beter dan je broekzak. Je weet precies hoeveel ° noorderbreedte en hoeveel ° westerlengte jullie nog moeten stappen om aan het Demsterwold te komen. Of op hoeveel ° noorderbreedte en hoeveel °oosterlengte Beorns huis ligt. Je kan goed vechten en doet dat het liefste met een bijl. Je denkt ook heel positief. Alleen maar goede eigenschappen natuurlijk, tenzij je een ork bent...

Andere dwerg (38 x uitgekomen)

Jij bent trouw, moedig, aardig, snel, behendig maar oud, ijverig en avontuurlijk. In tegenstelling tot Kili, die goed met pijl en boog omkan, en Balin en Dwalin, die altijd een bijl bij de hand hebben, vechten jullie net als Thorin met een gewoon zwaard. Alleen Ori vecht niet met een zwaard, maar met een katapult. Veel succes, Ori en anderen.

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?