Welke fruitsoort ben jij?

Sommige mensen zijn hard van buiten en zacht van binnen, sommige zijn klein en sappig, andere zijn lang en krom. Net als fruit! Wil jij weten welk fruitsoort jij bent? Doe dan nu deze quiz!

Mogelijke uitkomsten

Banaaaann (18 x uitgekomen)

Je bent een van de langste van je vriendengroep. Je staat krom van het lachen en je bent bijna altijd vrolijk, maar als je het even niet naar je zin hebt ben je gelijk rot. Das wel jammer maar je bent ook altijd ik voor een feesie!

Kiwi (13 x uitgekomen)

Je hebt een leuke naam en je bent ook wel een klein beetje dik. Maar niet vet dik, gewoon een beetje stevig, en dat is oke!

Appel (7 x uitgekomen)

Altijd een rood hoofd, en als je pech hebt groen, want dan wil niemand je. Ook ben je dik en schattig. Eigenlijk ben je best wel een son of a bitch, maar meestal ben je wel lief.

Druifje (4 x uitgekomen)

Klein maar fijn zeggen ze dan. Je bent eigenlijk best wel kinderachtig en vermoeiend om mee te praten. Je bent graag in groepsverband, maar in je eentje ben je dood.

Watermeloen (2 x uitgekomen)

Van buiten ben je heel hard, maar soms laat je mensen naar binnen en dan ben je echt een feestbeest. Je bent ook wel lekker...

Geertje het peertje (7 x uitgekomen)

BOOOOOTTYYY.

Ananananas (10 x uitgekomen)

Je hebt flinke haat aan winter, mensen, gezellig doen en lief zijn. Je bent ook best wel prikkelbaar. Toch vinden bepaalde mensen je heel lekker.

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • BethGoes

    appel. LEKKER!

    7 jaar geleden
  • Beniebibs

    Banaan. Hahaha! Jummie, bananasss!
    xD


    MINION-POWER!

    7 jaar geleden
  • lowalowa1

    Appel, nu wil ik mezelf opeten!

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?