Wat is jouw kledingstijl?

Ben je er nog niet helemaal uit wat voor kleding echt bij jou past? Doe dan even snel deze quiz! En laat weer weten in de reacties wat beter kan en wat ik vooral zo moet houden. Ps dit is een quiz voor meisjes🤗

Mogelijke uitkomsten

Makkelijk (11 x uitgekomen)

Jij bent qua kleding gewoon makkelijk. Als ik jou was zou ik niet ineens hele modieuze dingen gaan dragen omdat dat gewoon niet bij jou past. Jij weet zelf het beste wat je wel wil of niet. Maar als je wel modieuze dingen wil dragen, moet je het gewoon doen hoor! Jij bepaalt wat je aandoet en je moet je niet laten beïnvloeden door deze quiz.

Volgens de nieuwste mode (23 x uitgekomen)

Jij bent heel modieus. Jij koopt (bijna) alles volgens de nieuwst mode.

Sportief (5 x uitgekomen)

Jij bent sportief. Jij houdt ervan om actief bezig te zijn en jurkjes zijn daar niet echt handig bij. Maar ga niet de hele dag in je gymkleren rondlopen. Doe iets aan waar je je lekker in beweegt. Jij doet aan wat jij aan wil, dus als je wel een jurkje of rok aan wil, moet je dat gewoon doen. Laat je niet beïnvloeden door deze quiz.

Prinses (7 x uitgekomen)

Jij zou het liefst in een kasteel wonen en zo'n grote baljurk aandoen met hoge hakken. Een soort prinses! Maar een wijde hoepeljurk is niet altijd handig. Doe ook eens iets makkelijks aan. En misschien doe je dat toch al omdat je niet een baljurk hebt (net als ik😕).

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?