Wie ben jij van riverdale?

Wie ben jij van Riverdale?

Mogelijke uitkomsten

Cheryl Blossom (84 x uitgekomen)

Jij bent net Cheryl Blossom.
Jij weet precies wat je wil en gaat daar ook voor. Daarbij kan niemand jou in de weg staan. Soms moet je een beetje op je tellen letten. Toch ben je wel opzoek naar vriendschap.

Betty Cooper (109 x uitgekomen)

Jij bent Betty Cooper.
Je bent supervriendelijk, je werkt hard en je bent best wel traditioneel. Je bent een echte girl next door, maar wel bijzonder op jouw manier. Eerst val je op een jongen maar daarna zie je in dat het niks word en val je op een badboy.

Veronica Lodge (78 x uitgekomen)

Jij bent Veronica Lodge.
Eigenlijk voel jij je het meeste thuis in een grote stad. Je bent zelfverzekerd en laat zeker niet over je heen lopen. Toch heb je ook een zachte, behulpzame kant. Je kan snel vrienden maken.

Jughead Jones (6 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op Jughead Jones.
Iemand die zich zelf is maar soms niet weet wat je moet doen. Je komt er altijd wel uit maar soms met hulp van je vrienden. Vrienden maken is soms wat lastig. Je bent trouw aan de mensen die achter je staan.

Archie Andrews (12 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op Archie Andrews.
Als een vriend in de problemen zit of hij wil of kan even niet thuis zijn, zijn jou vrienden altijd welkom bij jou. Jij bent te vertrouwen. Je bent mooi en ook erg populair.

Jason Blossom (1 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op Jason Blossom.
Jij doet alles voor de liefde. Je bent veel bereid om te doen voor de liefde en een zakcentje. Je bent een vriendelijk persoon maar doet ook soms stoute dingen.

Kevin Keller (9 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op Kevin Keller.
Je valt op je eigen geslacht. Je bent een goed persoon. Je hebt ook veel verrassingen in huis.

Fred Andrews (2 x uitgekomen)

Jij bent Fred Andrews de vader van Archie.
Je wil (of hebt) je eigen bedrijf. Alles loopt niet echt op rolletjes. Je ontmoet binnenkort de liefde van je leven of hebt je net ontmoet. Zorg wel dat mensen hier niet gekwetst door raken...

Clifford Blossom (7 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op Clifford Blossom, de vader van Cheryl en Jason Blossom.
Jij bent verward en verdrietig van de gebeurtenis. Maar jij blijkt er meer mee te maken dan wat iedereen dacht. Een goede nette zakenman? Ik weet het niet er zit meer in jezelf dan dat je nu misschien denkt. Ga het verkeerde pad maar niet op...

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • Cami

    Veronica(H)

    6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?