Bij welke Misfit squad hoor jij?

Jullie hebben het vast wel gehoord! Er komt een film aan met MeisjeDjamila en andere bekende Youtubers, zoals Gio, Niek Roozen en Danny Roelvink. In deze film zijn er op school verschillende squads, wil je weten bij welke squad jij hoort? Doe dan de quiz!

Mogelijke uitkomsten

Musersquad (53 x uitgekomen)

Je bent zeker helemaal verslaafd aan de app Musical.ly. Playbacken is een echte passie van je en dat doe je ook samen met je vriendinnen! Een bekende muser worden is je grootste droom! Als je maar genoeg musicallys blijft maken zal deze droom misschien wel uitkomen!

Rap Squad (17 x uitgekomen)

Jij hoort bij de Rap Squad. Jij hebt een groot gevoel voor ritme en houdt super veel van muziek waarin gerapt wordt, zoals Boef, Lil' Kleine en andere rappers!

Vlog Squad (38 x uitgekomen)

Jij hoort bij de Vlog Squad. Het liefst ben jij een grote youtuber, zoals Gio, MeisjeDjamila of Ties. Als je maar genoeg videos zal maken, kan dit nog lukken ook. Samen met je vrienden volg je ook alle bekende youtubers en ben je op de hoogte van alles!

Hightech Squad (39 x uitgekomen)

Jij hoort bij de Hightech Squad. Jij bent altijd bezig met techniek en houdt van mobieltjes en tablets. Je zit bijna altijd wel op het internet mensen te volgen of andere dingen te onderzoeken.

VIP Squad (59 x uitgekomen)

Je bent een echte diva en hoort dus ook thuis in de VIP Squad. Je houdt van kleding, makeup en jongens en bent altijd bezig met selfies maken!

Misfits (103 x uitgekomen)

Jij past niet echt bij een squad thuis, dat komt omdat je uniek bent! Blijf je eigen ding doen en zo bereik je je grootste dromen!

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • Lifestyle_by_Lx

    Als je musersquad kiest krijg je musersquad, als je hightechsquad kiest krijg je hightechsquad?! Maar leuke quiz, ben zelf oook fan van djamilaaa♥️

    6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?