Wat voor Gooische vrouw/man ben jij?

Oke het thema is 't Gooi, maar misschien weet jij wel niet welk gooisch type jij nou eigenlijk bent..................... TIME TO SOLVE THAT SHIT

Mogelijke uitkomsten

Cheryl en Martin Morero (53 x uitgekomen)

Jij bent Cheryl/Martin Morero. De Jordaan daar kom je vandaan! Echter heb je Amsterdam vervangen voor een luxeleventje in t' Gooi. Dit blijkt soms nog moeilijk te combineren en dat uit zich ook in jouw kledingstijl. Gigantische zonnebrillen, korte dure sletterige jurkjes, ordinaire dure sierraden en een overhemd die maar voor de helft is dichtgeknoopt. Tokkie met klasse en vooral veel nieuw geld.

Anouk Verschuur (12 x uitgekomen)

Jij bent Anouk verschuur! Een flamboyante kunstenares uit '\t Gooi. Je hebt een vrije geest en weet hoeveel enkel een rode cirkel op een wit doek kan betekenen. Je slet het gooi door en kleed je ook creatief & uitdagend.

Claire van Kampen (17 x uitgekomen)

Je bent hard, kil, en je hebt geen partner nodig. Je hebt je eigen geld verdientJe kleed je strak en zakelijk. Denk aan mantelpakjes, stropdassen, en lakschoenen of hakken. Wit, Zwart, Champagne en in een gekke bui paars. Er moet uiteraard wel een panty onder. Je verschijnt alleen maar openbaar met een bijpassende clutch en stiletto's.

Dr Rossi (8 x uitgekomen)

Je bent een man die opgegroeid is in rijkdom en weinig hoeft te doen om dit te behouden. Grote horloges en kleine brilletjes. Je zwemt in oud geld en draagt bescheiden kakker kleding.

Willemijn Lodewijkx (31 x uitgekomen)

Je bent opgegroeid in een rijke familie en gaat graag met de hondjes de duinen in, of paardrijden op de manege. Je kleed je als een echte kakker huismoeder. Haarband in, veel haarlak, preppy kledingstijl en soms als je haast hebt in je paardrijkleding de deur uit. Je bent enorm hysterisch.

Evert Lodewijkx en Roelien Grootheeze (27 x uitgekomen)

Je bezit veel oud geld maar wilt wel veel betekenen voor de samenleving. Je doet graag vrijwilligerswerk, en leeft groen. Je draagt alleen duurzame outfits waarmee je toch nog op de tennisclub kan verschijnen. Een simpele BMW voor de deur en een net gestreken overhemdje aan is voor jou voldoende. Ecko zolang men maar goed genoeg kan zien dat je heel rijk bent maar echt nog wel bij het volk hoort.

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • tubbietoost

    Nooit naar Gooische vrouwen gekeken maar krijg door de quiz meteen een beeld van de serie =p
    Erg leuk!

    6 jaar geleden
  • SCORPlO

    Cheryl en Martin Morero.

    6 jaar geleden
  • Aemond

    Cheryl en Martin Morero :')
    Ik ken dit eigenlijk niet eens zo goed, maar als ik de uitkomst zo zie is het niet al te best haha.

    6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?