Wie ben jij van Mako Mermaids?

(H)(flower)(fish)(blush):P(hoera)_O_(K)(baby)(doeg)

Mogelijke uitkomsten

Mimmi (16 x uitgekomen)

Mimmi is een noordelijke zeemeermin, die bij de Mako-groep in Australië kwam wonen ze is de dochter van Nerissa is en het zusje van Zac. Ze is de beste vriendin van Ondina en heeft verkering met Chris.

Ondina (6 x uitgekomen)

Ondina is een noordelijke zeemeermin en komt van de mako-groep. Ze is de beste vriendin van Mimmi en is het ex-vriendinnetje van Eric hij is een zeemeerman.

Weilan (27 x uitgekomen)

Weilan is een Chinees-Australische zeemeermin die bekwaam is in vechtkunsten, ze werd geboren als zeemeermin, maar werd gedwongen om op het land te leven als een normale landgirl nadat de waterdraak haar pad had weggeveegd. Haar beste vriendinnen zijn Mimmi en Ondina en ze is een soort van verlieft op Karl.

Sirena (16 x uitgekomen)

Sirena groeide op in de Mako-groep en is Nixie's beste vriend sinds ze jongen waren. Ze is heel dicht bij haar zus Aquata en is erg boos toen zij en de groep haar, Lyla en Nixie, alleen achterlieten op Mako om dingen uit te zoeken, Sirena is een beetje naïef, erg vertrouwend, kan soms onzeker van zichzelf zijn en is gemakkelijk te behandelen als een deurmat.

Lyla (18 x uitgekomen)

Als buitenbeentje worstelt Lyla om haar krachten te bundelen met haar medemeerminnen. Ze is een woeste zeemeermin en zeer vastberaden en gepassioneerd. Ze is echter misschien niet alleen te lang alleen omdat ze al snel gevoelens voor Zac ontwikkelt.

Nixie (5 x uitgekomen)

Nixie is avontuurlijk en houdt van plezier tot het punt dat ze zichzelf soms in de problemen brengt, acteert voordat ze denkt. Het is de ondeugendheid van Nixie die voor haar, Sirena en Lyla, tot rampspoed leidt wanneer ze per ongeluk Zac in de Maanpool laten.

Zac (4 x uitgekomen)

Zac is een echte Meerman die als baby is achtergelaten op het strand. Een man en een vrouw vinden hem en voeden hem op, op een dag komt hij er achter dat Nerissa haar echte moeder is en Mimmi zijn zusje hij heeft moeite met het verwerken. Cam is zijn beste vriend en hij heeft verkering met Evie.

Evie (1 x uitgekomen)

Evie is een landgirl die op een dag Zac wou redden uit de maanpool en toen veranderde ze ook in een meermin. In seizoen 3 wilt ze Draak tegen houden maar toen de draak een soort van water/vuur op haar spuugde werd ze weer een gewoon meisje. Evie is het vriendinnetje van Zac en haar beste vriendin is Carly.

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • Jamiezx

    De hoeveelheid smileys.

    6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?