Wie ben jij van de orginele huis anubis?

Wil je graag weten welke personage van het huis anubis bent? Neem dan deze quiz

Mogelijke uitkomsten

Mara (5 x uitgekomen)

Je bent heel erg aardig en bevriend met iedereen. Je bent alleen soms een beetje te aardig waardoor je in de problemen komt. Pas goed op jezelf en laat anderen niet te veel over je heen lopen.

Amber (8 x uitgekomen)

Je bent heel erg lief en hebt vaak een beste vriendin waar je alles voor zou willen doen. Je ziet er altijd fantastisch uit en je doet ook veel aan je uiterlijk, wat niet een slecht iets is. Je bent niet de slimste maar je hebt een goed hart en staat altijd open voor een niwuw avontuur.

Nienke (9 x uitgekomen)

Je bent een stil persoon en kan lastig nieuwe vrienden maken. Maar als je eenmaal bevriend met iemand bent willen ze je nooit meer laten gaan. Want jij bent heel erg lief voor je vrienden en houd heel veel van je family. Je bent een geboren leider ondaks je zo verlegen bent.

Patricia (7 x uitgekomen)

Je zegt wat je wilt en trekt van niemand wat aan. Wat mensen aan je waarderen. Je spreekt altijd de waarheid en bent erg stoer. Je hebt vaak een beste vriendin maar iedereen mag jou wel, ook al zijn ze soms een beetje bang voor je.

Fabian (4 x uitgekomen)

Iedereen weet dat jij heel erg slim bent, maar dat is niet het enige. Je kan goed omgaan met iedereen en staat altijd buiten de drama. Je probeert alles van verschillende dingen te bekijken en staat altijd klaar voor iedereen.

Jeroen (4 x uitgekomen)

Jij laat niet snel mensen binnen en bent best gemeen. Maar de mensen die jou goed kennen, zoals jouw beste vrienden, weten dat je eigenlijk best lief bent. Je geeft veel om je vrienden en helpt ze wanneer je ze nodig hebt. Probeer die kant een beetje beter te laten zien:

Appie (2 x uitgekomen)

Je bent een echte grappenmaker! Ook al vinden anderen je misschien irritant je beste vrienden kunnen het goed waarderen en je maakt ze altijd aan het lachen. Je bent erg vriendelijk en kan snel met mensen aan de praat komen. Een vriend die iedereen wel kan gebruiken

Mick (5 x uitgekomen)

Je bent erg sportief en bent best knap, waardoor anderen graag een relatie met je hebben. Maar dat is niet de enige reden want je bent erg stoer en nergens bang voor. Je werkt hard en best romantisch.

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?