Wat voor soort paardenmens ben jij?

Hoi iedereen
Dit is mijn eerste quiz. Het test wat voor soort ruiter je bent en je werkpuntjes. Heel veel plezier!

Mogelijke uitkomsten

De betweterige (26 x uitgekomen)

Jij bent een betweterige ruiter! Betweterig is niet altijd slecht, je kunt beginners hiermee corrigeren en helpen! Je bent misschien ook een beetje een perfectionist. Een werkpuntje is misschien niet te veel commentaar hebben.

De penny (22 x uitgekomen)

Jij bent een penny! Je bent altijd bereid om te helpen en droomt (stiekem) om met een wilde, zwarte hengst of je lievelingspony alle wedstrijden te winnen. Je houdt er ook van om te poetsen wat mensen een hele hulp vinden. Probeer niet altijd te veel op te vallen, niet iedereen vind dit leuk.

De waaghals (15 x uitgekomen)

Jij bent de waaghals! Jij durft op het wildste paard te galopperen en voor jou is geen enkele sprong te hoog! Sommige mensen bewonderen je daarom. Probeer niet te ver te gaan. Denk nog aan je eigen veiligheid!

Voorzichtige ruiter (10 x uitgekomen)

Jij bent de voorzichtige ruiter! Jij bent heel voorzichtig als je met paarden omgaat. Paarden waarderen dat jij niet rukt en plukt in hun mond maar stilletjes afwacht. Je moet niet te voorzichtig zijn. Paarden zijn grote, sterke dieren en kunnen tegen een stootje!

De perfecte ruiter (56 x uitgekomen)

Jij bent de perfecte ruiter! Je bent in alles heel perfect en zal een oefening blijven oefenen tot je hem perfect kunt rijden. Dit zal iedereen heel erg waarderen en het kan je op hoog niveau brengen. Probeer niet te perfect te zijn. Laat je paard ook eens lekker een paar dagjes op de weide zonder al die druk.

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?