Welk personage ben je uit Stranger Things?

Iedereen heeft wel ooit is gehoord van de bekende serie 'Stranger Things', hier kun je te weten komen op welk personage jij lijkt.

Mogelijke uitkomsten

Eleven (11 x uitgekomen)

Je bent een verlegen persoon en helpt graag andere mensen. Je bent geliefd bij iedereen en doet graag je eigen ding. Je bent een sterk persoon met een klein hartje. Je lijkt precies op Eleven!

Mike Wheeler (18 x uitgekomen)

Slim, loyaal en vindingrijk. Het zou moeilijk zijn om een ​​betere vriend te vinden dan Mike. Zoals elk kind krijgt hij soms ruzie, maar hij is snel om te vergeven. Hij zou bijna alles doen voor diegene waar hij om geeft.

Dustin Henderson (4 x uitgekomen)

Slim, goofy en zelfverzekerd. Dustin wordt gepest maar laat zich niet raken door de pesters. Hij is een goede vriend en zou alles overhebben voor zijn vrienden.

Lucas Sinclair (114 x uitgekomen)

Loyaal maar eigenzinnig. Lucas heeft wat minder vertrouwen in vreemde mensen en wil dat zijn vrienden eerlijk zijn tegen hun ouders. Er kan wat spanning komen tussen hem en zijn vrienden maar hij zal er altijd voor ze zijn.

Will Byers (3 x uitgekomen)

Optimistisch, slim en creatief. Will heeft geen gemakkelijk leven gehad. Hij is een getalenteerde artiest die ook liefde heeft voor muziek. Will is een eenvoudig kind om voor te rooien.

Nancy Wheeler (35 x uitgekomen)

Pittig, grappig en vastbesloten. Net als veel andere meisjes op de middelbare school, is Nancy bedreven in het rollen van ogen en het dichtslaan van de deuren. Maar ze is ook slim en opmerkzaam, eigenschappen die haar helpen het moeilijke pad naar volwassenheid te vinden.

Steve Harrington (16 x uitgekomen)

Zelfverzekerd en charmant. Zelfs als je niet al wist dat je een groot persoon bent op de campus, zou je waarschijnlijk raden als je eenmaal een beetje tijd om je heen hebt doorgebracht. Je bent moeiteloos populair en weet hoe je moet krijgen wat je wil zonder te schijnen te lijken. Maar heb je een echte substantie onder jouw gladde buitenkant?

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • Malony

    Mike Wheeler

    5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?