Wat voor niet-vliegende vogel ben jij?

Ik weet wat jij je altijd al af hebt gevraagd: wat voor niet-vliegende vogel ben ik? Speciaal voor jou heb ik deze quiz gemaakt. Bedankt me later maar.

Mogelijke uitkomsten

Kiwi (20 x uitgekomen)

Jij bent een solitaire smikkelaar. In je eentje ga je er tijdens de donkere uren op uit om een wormpje uit de grond te pikken. Het puntje van je snavel heeft twee gaten die via buisjes met je neus verbonden zijn, waardoor je onder de grond kunt ruiken! Als het aan jou lag, leefde je alleen maar onder de grond, waar het veilig is. Maar helaas moet je ook boven de grond komen en je leven wagen.

Struisvogel (6 x uitgekomen)

Je bent sterk en sportief, en sommigen zijn een beetje bang voor je. Met recht! Ze kunnen maar beter uitkijken. En als het er toch op aan komt en je vijand is 2 meter lange leeuw, dan ben je al lang over de horizon voordat hij één stap in jouw richting heeft gedaan.
Ja, je vindt jezelf heel wat. Maar wat je niet weet is dat mensen ook stiekem over je lachen, want je kop ziet er wel heel raar uit soms.

Pinguin (15 x uitgekomen)

Jij voelt je het beste thuis in groepen, maar binnen die groep heb je ook liever je eigen huisje, boompje, beestje. Je bent een conformist, en gaat netjes gekleed over straat. Hoewel jouw talenten meer dan genoeg zijn om voor eten op tafel te zorgen, ben je buiten jouw vakgebied nogal onhandig.

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?