Welke Warrior Cats kat ben jij?

Altijd al willen weten welke Warrior Cat jij naar streeft? Test het!

Mogelijke uitkomsten

Vuurhart (6 x uitgekomen)

Jij bent Vuurhart, krijger van de Donderclan. Je bent zo goed voor je clan, en dat word geaccepteerd door jou leider te maken. Je was vroeger misschien wel anders, maar jouw vorderingen zullen altijd heel groot blijven. Je ben sterk, lenig en gespierd. Verder ben je knap, aardig en lief. Je hebt een vlammende rode vacht, felgroene ogen, grote rode oren en pikzwarte zachte pootkussentjes. Je partner is Zandstorm, een lichtrode, slanke, knappe poes. Met haar heb je twee dochters: Kwiklicht en Loofpoel.

Zandstorm (5 x uitgekomen)

Je bent een knappe, lichtrode slanke poes, met nauwelijks zichtbare strepen van een iets donkerder tint, een slanke kop, met een spitse oranje snuit, sterke achterpoten en bleke, lichte, heldere,smaragd/blad groene ogen. Je partner is Vuurhart, leider van de Donderclan. Je hebt twee dochters: Kwiklicht en Loofpoel.

Kwiklicht (7 x uitgekomen)

Je bent nieuwsgierig, grappig en lief. Je bent veel te druk, maar dat maakt jou uniek. Je bent een vlammende donkerrode poes, met groene ogen, een witte poot en een lange staart. Je moeder is Zandstorm, en je vader Vuurster. Verder heb je ook nog een zus, Loofpoel, en die lijkt vaak het tegenovergestelde van jou. Met haar heb je wel een speciale band. Je bent een krijger.

Loofpoel (4 x uitgekomen)

Je bent een kleine, magere, lichtbruin gestreepte poes met een witte borst en poten, een zachte snuit en ambergele ogen. Je bent de medicijnkat van de Donderclan, en helpt die goed. Je bent een rustige, lieve slimme poes. Je zus Kwiklicht is het precies het tegenovergestelde daarvan, maar daardoor zijn jullie zo goed met elkaar. Je kan wonderbaarlijk genoeg aanvoelen hoe Kwiklicht zich voelt, en waar ze heen gaat. Je moeder is Zandstorm, en je vader Vuurster, leider van de Donderclan.

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?