Welke behandeling zou nu het beste bij mij passen?

Door stellingen te beantwoorden vind je de behandeling die nu het beste bij jou past.

Mogelijke uitkomsten

De ontspanningsmassage (0 x uitgekomen)

Een volledige lichaamsmassage; pure ontspanning en verwennerij. Bovendien gezond voor je lichaam en goed voor jou. Ervaar de weldadige werking van onze ontspanningsmassages. Een heerlijke aanvulling op jouw wellnessdag!

De Anti-stress massage (0 x uitgekomen)

Onze anti stress massage is jouw moment voor jezelf. We richten ons volledig op die plekken waar stress en vermoeidheid vaak het meest voelbaar zijn: rond je hoofd, nek, schouders en bovenrug. Maximale ontspanning en een heerlijke aanvulling op jouw saunadag.

De Magnesium massage (0 x uitgekomen)

Voor een gezonde balans tussen lichaam én geest. Wist je dat magnesium de derde levensbehoefte is na zuurstof en water? Magnesium zorgt voor ontspanning, is goed voor je hart, je spieren, je huid, je stofwisseling en zorgt er tevens voor dat je hormonen in balans blijven.

De D-stress combi behandeling (0 x uitgekomen)

Een unieke combinatie van een ontspanningsmassage en een weldadige gezichtsbehandeling. Pure ontspanning en verwennerij. Bovendien gezond voor je lichaam én goed voor je huid.

De Excellente massage (2 x uitgekomen)

Wat heb jij vandaag nodig? Iets meer druk? Of juist een beetje aandacht schenken aan je nek en schouders? Onze masseurs zijn ware experts en kennen de kneepjes van het vak. Kies voor onze Excellente massage, dan word je in de watten gelegd met een persoonlijke én perfecte massage die aansluit bij wat jouw lichaam vraagt.

De Lomi lomi massage (0 x uitgekomen)

Een heerlijke zomerse massage met kokosolie in Hawaïaanse sferen. De Lomi Lomi massage is een eeuwenoude techniek die je spieren, zenuwstelsel, bloedsomloop en zintuigen stimuleert. Luister naar de vrolijke Hawaïaanse muziek en ga op korte vakantie. Na deze massage voel je je fris, ontspannen en herboren.

De Ayurvedische massage (0 x uitgekomen)

De Ayurvedische massage is naast een bijzondere, vooral ook een diep ontspannende ervaring. Bij deze energetische massage gebruiken we speciale, warme oliën. De steeds herhalende, lange, rustige massage-strijkbewegingen brengen je ontspanning én een innerlijke balans.

De Mindfulness massage (0 x uitgekomen)

Stap even uit je hoofd, laat je gedachten voor wat ze zijn. Tijdens een Mindfulness massage brengt onze masseur je weer in contact met je lichaam. Door de aanraking ben je helemaal in het nu en ervaar je het huidige moment. De weldadige bewegingen en zachte druk van de massage maken je bewust van je lichaam.

De Balinese massage (0 x uitgekomen)

Waan je voor een moment op het tropische eiland Bali en laat je raken door de bijzondere Oosterse en warme sfeer. Het ultieme gevoel van je goed voelen, rust nemen en balans vinden.... precies dát ervaar je tijdens deze unieke Balinese massage.

De Marmer massage (0 x uitgekomen)

De Marmer massage, ook wel ‘Sangemarmar Kee Malish’ genoemd in het Indiaas, is een massage met warme marmeren staven en stenen. Door rustige strijkbewegingen en de warme staven verdwijnen spierknopen en wordt er een diepe ontspanning gecreëerd.

De Sportmassage (0 x uitgekomen)

Deze diepe vorm van masseren is gericht op het optimaal stimuleren van de doorbloeding van je spieren. hierdoor is je lichaam in staat om afvalstoffen sneller uit het spierweefsel af te voeren. En daar maken je spieren dankbaar gebruik van. Ze herstellen sneller en voelen soepeler aan. Je voelt je fitter. Een sportmassage draagt tevens bij aan het voorkomen van blessures.

De voetreflex drukpuntmassage (0 x uitgekomen)

Je voeten weerspiegelen je gehele lichaam. Met een voetreflex drukpuntmassage masseren we drukpunten die direct in verbinding staan met je organen en zenuwen. Eigenlijk krijg je hiermee dus een lichaamsmassage. Het voelt goed voor je voeten, maar het echte effect merk je in de rest van je lijf.

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?