Wie van TH valt voor jou ?

Ik twyfel dus nog over wie ik zo een story ofzo ga maken, dus maak ik deze om te wetn wie het meeste opvalt fzo. Je mag ht ook altyd laten weten vn wie je het liefste een verhaal zou hebben (:

Mogelijke uitkomsten

Tom (14 x uitgekomen)

Zet die hiphop maar een streepje luider en neem gerust je tyd in de badkamer want Tom is een echte 'Ladykiller'. Beetje kieskeurig deze jongen, maar hondstrouw eens hy voor je valt!

Gustav (27 x uitgekomen)

Trek gewoon een leuke jeans aan, want by Gustav is vooral het karakter belangeryk. Hy is de grappenmaker van de band en zit nooit om een sterke uitspraak of een fyne grap verlegen. Dit wordt fun, dat beloof ik je!

Bill (26 x uitgekomen)

Zoek alvast een trendy paar stapschoenen, want wie met Bill naar buiten komt kan zich verwachten aan urenlange schopsessies langs de hipste boulevards van de wereld. Zoek alvast een te gekke outfit by elkaar en hou het tydens het knuffelen by Engels of duits. Aan Frans heeft hy namelyk een broertje dood!

Georg (3 x uitgekomen)

Partytime! Yep, geen romantische etentjes of kleffe dingen voor Georg maar wel maffe feestjes en geschifte byeenkomsten. Wie met Georg op stap gaat, kan maar beter uitgeslapen zyn, want de eerste dagen zie je je bed niet meer terug!

Statistieken

Statistieken

Reageer (6)

  • Fairytale

    diej komt uit de joepie ofwa ?

    1 decennium geleden
  • mel1love2gus

    deze test is echt tegek ik heb gustav

    1 decennium geleden
  • FeelTheBasss

    ik ken u ex pha

    1 decennium geleden
  • FeelTheBasss

    ik ken u ex pha

    1 decennium geleden
  • FeelTheBasss

    uhu ds de test van de joepie

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?