Welk Shrek type ben jij??

Doe de test en ontdek op werk karakter uit de film 'shrek the third' jij het meest lijkt'!!

Mogelijke uitkomsten

Donkey (14 x uitgekomen)

Met jou in de buurt is het altijd lol. je maakt iedereen aan het lachen en er is geen situatie waaruit jij je niet redt met een geintje. toch mag je ook weleens wat meer van je echte \\\\\\\\\\\\\\\'ik\\\\\\\\\\\\\\\' laten zien, want door overal maar een grap van te maken, loop je het risico dat straks helemaal niemand je meer serieus neemt.

Puss in Boots (7 x uitgekomen)

Je bent een enorme flirt en hebt een soort van natuurlijke charme waardoor iedereen je aardig vindt. Jongens/meisjes vinden je interessant en daar maak je soms lekker misbruik van. Kijk uit dat je niet doorslaat in je geflirt, want dat kan voor irritatie zorgen bij je vriendinnen/vrienden.

Prinses Fiona (41 x uitgekomen)

Je bent iemand die je graag door iedereen aardig gevonden wordt, en je staat ook altijd voor anderen klaar. Soms kun je nogal onzeker zijn, maar aan de andere kant ben je absoluut geen watje. Je laat namelijk niet met je sollen, en wordt bloedlink van onrechtvaardigheid.

Cinderella (15 x uitgekomen)

een beetje een divaatje ben je wel, zeg. Het liefst zetje iedere situatie naar de hand en sta je de hele dag in het middelpunt van je belangstelling. en als je je zin niet krijgt, ben je beledigd. Iets minder Paris Hilton-attitude mag wel, want hier maak je jezelf niet echt populair mee.

Statistieken

Statistieken

Reageer (6)

  • xximkexx

    donkeyxD

    1 decennium geleden
  • CourtCookie

    Fiona (:

    1 decennium geleden
  • XbillxloveX

    ik kwam uit op cinderella:8
    Ik ben niet echt een diva(cool)
    Wel een leuke quiz hoor(Y)

    XxX-Mij(flower)(H)(K)

    1 decennium geleden
  • MaaJkee

    Leuke quizlet he;P

    1 decennium geleden
  • badgirl

    fiona =D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?