Ichliebebill [3]

Je voelt dat je helemaal rood word. Alle vier de jongens kijken je nu aan. Bill's hand wijst naar een watervaste stift. Pakt hem en rent lachend naar de jongens toe. De jongens staan op en lopen achter bill aan. Ze lopen naar jou mega poster. En bill zet zijn handtekening erop derest van de jongens doen precies hetzelfde. 'Ohh ik dacht al dat je mij onder ging kliederen' zeg je met een grijns. Bill kijkt uitdachend naar tom. Tom trekt zijn mega shirt uit. En trekt hem bij jou aan. Bill komt met een grijns op je afgelopen en haalt zijn oogpotlood & eyeliner uit zijn achterzak. Hij haalt het dopje ervan af en knipoogt naar gustav die met een watervaste stift. Op je wekker zit te trommelen. Georg schiet in de lach. Bill komt steeds dichterbij. Hij houd zijn oogpotlood gereed.En kliederd je helemaal onder altans.. Hij heeft je net zo als hem opgemaakt. Je staat op en loopt naar de spiegel . 'Bill..

Mogelijke uitkomsten

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA =D! (55 x uitgekomen)

'Ja natuurlijk kunnen we nu door naar jullie huis'zeg je vriendelijk. Bill kijkt tom uitdagend aan. En die twee rennen de kamer uit. Gustav en George kennen het denk ik. En rennen er keihard achterna. Nou jij denkt even nergens aan en loopt met een big smile er achter naar. 'Paf'hoor je beneden. Als je beneden aankomt zie je dat de deur dicht is. Je zwaait hem open. 'MAM ik ben even bij tom en bill' schreeuw je . En je loopt je tuin uit.'Op naar de buren'zeg je zacht. Als je hun tuin inloopt zie je dat de deur half open staat. Je stapt naar binnen en loopt naar een spiegel. En ziet dat je nog steeds zwarte ogen hebt. Je grijnst en loopt naar de huiskamer. Als je binnenkomt is er niemand te herkennen . Je loopt iets verder. En ineens staan bill en georg voor je neus. Met een bus slagroom in hun handen. Als je je omdraait zie je dat Tom en Gustav aan het worstelen zijn voor de koelkast. Als ze klaar staan loopt Tom trots met een bus slagroom door de kamer... [ wordt vervolgd/t =) ik ben in een niet leer/ school bui :D:P ]

NEIN> (0 x uitgekomen)

Stop nu met wat je mee bezig bent. En sluit je computer af en ga je schamen :$. Je kan echt niet meespelen in een verhaal heá..

Mischien.. (0 x uitgekomen)

Vind je georg,tom of gustav toch leuker ? ; STOP DAN slimpie =]

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • Rosa123s

    Superleuk! :D kun je het even zeggen als 4 er is? ga zo door !:D
    Xx Rosa(K)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?