Geloof jij en rozengeur en maneschijn?

Geloof jij in rozengeur en maneschijn, dus in pure romantiek? Of sta je stevig met beide voeten op de grond en vind je romantiek iets voor dromerige en goedgelovige types? Doe de test!

Mogelijke uitkomsten

Geen zevende hemel (14 x uitgekomen)

Jij kunt je perfect amuseren in je eentje. Je blijft het liefst onafhankelijk en vrij en verkeert dus niet in de zevende hemel? Je begint nooit zomaar een relatie maar je moet eerst heel zeker zijn van je zaak. Je ziet verliefdheid niet als rozengeur en maneschijn want je bent bang om teleurgesteld te worden. Houd er rekening mee dat da tniet altijd gebeurt en dat je met je soms afstandelijke houding geïnteresseerden kan afschrikken.

Vriendschap (5 x uitgekomen)

Je gaat eerder voor een goede vriendschap dan voor verliefdheid. Je hebt een nuchtere kijk op je liefdesleven. Als je dan toch verliefd wordt en je vriend blijkt achteraf niet zo perfect te zijn als je dacht, ben je erg teleurgesteld. Voor hartverscheurend liefdesverdriet ben je echter te nuchter. Bovendien vind je dat er genoege leuke jongens rondlopen. Wat maar tot die grote liefde eenmaal komt...

Rozengeur en maneschijn (11 x uitgekomen)

Ware liefde is absoluut het belangrijkste in je leven. Jij weet daarom ook zeker dat de zevende hemel bestaat, waarom zou je daarom twijfelen? Je bent gek op romantiek, maar vergeet soms dat het echte leven niet zo mooi is als in je dromen. Je verwacht te veel vande liefde en bent dardood waarschijnlijk al vaak teleurgesteld. Probeer er niet altijd zo'n drame van te maken en bekijk de liefde iets nuchterder!

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?