Hoe (on)zeker ben jij?

Krijg jij knikkende knieën bij de gedachte aan de spreekbeurt die je binnenkort moet houden en weet je zeker dat je een flater gaat slaan, of sta je juist te springen om de show te gaan stelen voor de klas? Doe de test en kom er achter hoe (on)zeker je bent!

( Een quiz uit een oude Girlz! (Nr. 11 - 2006) )

Mogelijke uitkomsten

Dare Devil (9 x uitgekomen)

Jij bent een stoere meid met een positieve kijk op het leven. Je durft bijna alles en dat mag iedereen weten! Het is fijn dat je niet te veel aan jezelf twijfelt, want dit scheelt je een hoop gepieker. Pas wel op dat je geen schijt aan de hele wereld krijgt, want daar maak je geen vrienden mee. Maar als je gewoon vol over-gave de dingen blijft doen waar je je goed bij voelt, dan kom jij er wel in het leven!

Safe girl (28 x uitgekomen)

Jij bent een vrolijke meid die van uitdaging houdt. toch kies je vaak voor de veilige weg, omdat je bang bent om af te gaan. Daarom gebeurt het af en toe dat je dingen die je wel wilt niet doet omdat je het niet durft. Dit is zonde en helemaal niet nodig! Twijfel dus niet meer aan jezelf en ga er voortaan helemaal voor.

Kleine Muis (2 x uitgekomen)

Jij bent een lieve meid die liever op de achtergrond blijft. Het is niet nodig om altijd in het middelpunt te staan, maar het is ook niet nodig om zo onzeker te zijn. Je kunt namelijk meer dan je denkt en je bent net zo leuk als al die meiden met een grote mond! Kijk elke dag in de spiegel en zeg tegen jezelf dat je de moeite waard bent. Het klinkt misschien gek, maar je zult zien dat je steeds meer in jezelf gaat geloven.

Statistieken

Statistieken

Reageer (5)

  • Dracoooooo

    safe girl

    7 jaar geleden
  • xLove1D

    Safe girl x

    1 decennium geleden
  • SidV

    Safe girl

    1 decennium geleden
  • MrsListing

    Superleuke quiz!

    1 decennium geleden
  • SuzieLovesTH

    Oooooeeeeh Dare Devil xD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?