Op wie van Harry Potter val jij? deel2

Het is niet erg als je deel 1 nog niet gedaan hebt, maar kijken kan geen kwaad;) Dit is je eerste jaar op Zweinstein...

Mogelijke uitkomsten

Harry Potter (43 x uitgekomen)

Ja, wie wil niet zo iemand? Hij is knap, moedig en beroemd! Dat beroemd zijn maakt hem niet zoveel uit...Hij weet dan wel waarom, maar hoe heeft hij de Vloek des doods dan overleeft?? Arme Ginny...Je moet wel heel leuk zijn als hij haar dumpt voor jou, haha! Ron en Hermelien worden zeker weten je beste vrienden en ze zijn heel blij voor jou en Harry!

Ron Wemel (7 x uitgekomen)

Hij is lief, en soms wat klunzig. Maar dat vindt jij juist schattig! Hm...Je hebt Hermelien wel erg boos gemaakt nu!! Harry is blij voor Ron en als hij blij is, ben jij dat ook!

Draco Malfidus (24 x uitgekomen)

Hij is sluw, gemeen, maar toch wel erg sexy! Je bent gek op badboys en daarom is hij zo perfect voor je! Kijk maar uit, want ik denk, dat als hij een leuker meisje ontmoet, hij jou gelijk dumpt! En Patty Park is woedend op je, maar ze maakte toch niet echt een kans waarschijnlijk...

Carlo Kannewasser (45 x uitgekomen)

Hij is lief, romantisch en onwijs populair! Er lopen hordes meisjes achter hem aan, maar jou vindt hij de leukste. Vergeet maar even dat hij dood gaat/is. Geniet maar van jullie tijden nu! Hij zal je op je verjaardag of gewoon zomaar verassen met een roos, of wat anders romantisch... Jij vindt het gelukkig allemaal geweldig, want, wie wil er nou niet met zo'n lekkerding?

Fred&George Wemel (64 x uitgekomen)

Ja, je mag kiezen, echt veel verschil zit er toch niet in! Ze zijn populair, ze maken je constant aan het lachen en zijn op hun eigen manier romantisch! Je moet wel weten dat je nooit met 1 van de 2 alleen kan zijn, want ze doen alles samen! Maar jij vindt het niet erg, je gaat ze zo goed kennen dat je zo weet wie wie is.

Statistieken

Statistieken

Reageer (8)

  • EmmaBlack

    CARLO ALLEEN HIJ HEEFT ABNORMAAL GROTE VORTEN!

    7 jaar geleden
  • Drapplepotter

    fred en george hahah ik val nii op gingers (ben er zelf een ) val op de jongen met het onplofye haar dat nooooit blijft zitten whaha

    9 jaar geleden
  • Marielle1510

    CARLO!!!! (H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(Y)(yeah)(K)

    1 decennium geleden
  • alice8

    Ron

    1 decennium geleden
  • Lusk

    harry potter komop hoevaak vmoet ik het nog zeggen ron is leuk

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?