Wat te doen met een miljoen?

Heb jij een gat in je hand, of ben je juist heel zuinig? Zet je veel geld op de bank voor later of ben je iemand van het hier en nu? Doe de test!

Mogelijke uitkomsten

Spaarvarken (4 x uitgekomen)

Jij bent... Het spaarvarken! Je zorgt dat je genoeg money hebt voor je toekomst, en je geeft alleen geld uit voor iets dat je echt nodig hebt. Je mag je zelfs wel eens verwennen hoor!

Geldwolf (5 x uitgekomen)

Jij bent... Een Geldwolf! Je geeft zeer zelden geld uit, en dus ben je ook ontzettend rijk! (voor zover een kind rijk kan zijn) en als je geld uitgeeft, dan is het ook nooit veel, en altijd noodzakelijk om datgene te kopen. Je mag wel eens wat meer geld uitgeven, waar heb je het anders voor?

Roller (7 x uitgekomen)

Je bent... een Roller! zodra het geld binnen is ren jij naar de winkel om dat leuke rokje, of die gave schoenen te kopen. Geld is er om te rollen toch? Je heb een gat zo groot als de Atlantische Oceaan in je hand, en bij jou is geld niet veilig. Misschien kun je ietsjes zuiniger doen met je geld, zodat je dat jurkje kunt kopen, dat iets duurder is dan je maandelijkse kleedgeld.

Bankier (16 x uitgekomen)

Jij bent... de Bankier! Je kunt goed omgaan met geld, en je komt nooit geld tekort. Je koopt zo nu en dan iets om jezelf te verwennen, en als jij een nieuw shirtje moet dan ga je naar de stad en koop je een nieuw shirtje. Het gaat prima zo! Ga zo door!

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?