Welke gtst persoon ben jij?

Bijna iedereen kijkt naar GTST. Jij ook doe dan hier een test om te kijken wie je bent. Morris, Nina, Nick of misschien Ludo? Of toch Florien?

Mogelijke uitkomsten

Morris (107 x uitgekomen)

Jij bent Morris. Een beetje beschijden maar je neemt absoluut geen blad voor je mond. Jij weet altijd op een nette manier iets hards terug te zeggen, zodat je niemand echt kwetst.

Nina (45 x uitgekomen)

Jij bent Nina. Je weet mega snel boos, en hebt tegen alles en iedereen een grote bek. Wat je vaak wel in de problemen werkt... Je bent voorbeeldig in mensen chanteren, en dat zorgt ervoor dat je vaak je zin krijgt.

Florien (0 x uitgekomen)

Jij bent Florien. Je hebt een zacht karacter, maar je laat absoluut het kaas niet van je brood eten. Als jij iemand op het oog hebt, dan doe je er echt alles aan om hem/haar te krijgen. Soms breekt dat je hart.

Ludo (0 x uitgekomen)

Jij bent Ludo. Keihard in alles wat je doet. Bijna alles draait bij jou om zaken doen. Bevalt iets je niet? Geen probleem! Jij ruimt het zo uit de weg. Ook al is het een mens, die verdwijnt zo het zeegat uit(check: Martine)

Nick (106 x uitgekomen)

Jij bent Nick. In het begin kun jij gemeen en harteloos over komen, maar als mensen je beter leren kennen merken ze vanzelf dat jij een klein hartje hebt. En wat voor een! Van goud!

Statistieken

Statistieken

Reageer (13)

  • xmrsxhoranx

    Nick :P Klopt denk ik wel xD

    7 jaar geleden
  • Brokenwingss

    Nina :) Klopt helemaal hahaha

    9 jaar geleden
  • Derks

    NICK

    YAAAAAAAAAAAAAAAAAAY

    MIJN FAVO PERSONAGE OOIT

    9 jaar geleden
  • nerveus

    Ik ben Nina! :)

    9 jaar geleden
  • nerveus

    Ik ben Nina! :)

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?