Toon jij snel je gevoelens?

Cool? Verlegen? Flapuit? Je komt het hier te weten. Succes XD

Mogelijke uitkomsten

De spontane ! (28 x uitgekomen)

Jij staat met veel gevoel in het leven en laat dat ook merken, maar een heel klein beetje mysterie zou je niet misstaan. Het is geweldig om met mensen als jij te praten en te leven, maar helaas ben je ook een makkelijk doelwit. Je openheid en spontaniteit trekken namelijk mensen aan die het minder goed met je voorhebben.

De geslotene ! (19 x uitgekomen)

Je bent een vat vol emoties, maar toont dat niet graag in het openbaar. Veel vrienden vinden je ongelooflijk cool, maar weet dat op een bepaald ogenblik bij iedereen de bom barst. Verberg dus niet altijd je gevoelens, maar toon je ook eens zoals je je voelt. Het zal je imago niet schaden en je veel echter laten lijken.

De flapuit ! (6 x uitgekomen)

Jij flapt er alles uit, neemt nooit een blad voor de mond en laat meteen weten wat je geweldig vindt of wat je dwarszit. Een méér dan fantastische houding, alleen kan niet iedereen ermee om. Weet dat sommige mensen moeite hebben met zo'n open persoonlijkheid.

De coole ! (8 x uitgekomen)

Achter je lach schuilt een traan. Jij verbergt niet enkel je gevoelens, je uit je ook anders dan je bent. Geen probleem, wat ons betreft. Mensen die altijd cool blijven, zijn ook cool. Maar zelf zal je er ooit wel last van ondervinden. Probeer dus soms eens echt te zeggen wat je voelt. Al was het maar tegen je aller-, allerbeste vriendin. Je zal zien dat het oplucht.

Statistieken

Statistieken

Reageer (7)

  • Ongelukvogel

    Spontaan
    Nou..
    Bedankt ;)

    1 decennium geleden
  • froefroetje

    ksnap 't nie

    1 decennium geleden
  • BillXlover12

    de geslotene

    1 decennium geleden
  • mydreadman

    flapuit klopt en iedereen kan er mee overweg bij mij:D

    1 decennium geleden
  • mimiCORE

    de coole klopt

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?