ga jij naar de hel of naar de hemel ?

wil jij weten of je naar de hel of de hemel gaat ? ja duh,natuurlijk wil je dat weten ! dan ben je wel erg nieuwsgierig naat de toekomst he....maar als je het echt wilt weten dan moet je deze quiz doen !!!

Mogelijke uitkomsten

jij gaat naar de hemel ! (25 x uitgekomen)

jij bent altijd lief en je staat altijd klaar om iemand te helpen.je hebt een een liefdevol karakter en zal nooit iemand in de steek laten.ze denken dat jij niet cool bent,wat je ook niet bent,maar dat boeit jou niet.kortom...jij bent een echte engel !!! :-)

jij gaat naar de hel ! (7 x uitgekomen)

dat je naar de hel gaat wil niet zeggen dat je slecht bent ofzo,nee helemaal niet zelfs ! jij houd gewoon van ruige dingen en je bent echt supercool !jij doet af en toe wel eens dingen die niet mogen maar dat is gewooon hip !kortom...jij bent een echte...coole duivel !!

jij zal nog moeten afwachten... (21 x uitgekomen)

jij bent een erg afwisselend typetje.jij wil wel eens iets doen dat niet mag,maar als je het dan gaat doen voel je je schuldig en denk je als:dit mag niet.ik kan hier voor gestraft worden.ik doe dit beter niet...zo denk jij dan.jij bent met momenten ook erg gevoelig maar daar kan je niks aan doen.je sociale leven kan soms ook ferm op de klippen lopen maar dat zet je dan ook snel weer recht.ok,genoeg gepraat...jij moet gewooon afwachen wat er na jou dood gebeurt !

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?