Vind Tom jou leuk,,Deel 2

op het briefje stond: ick wil 250.000 euro en je krijgt tom terug,k'wil het geld over een week hebben op het bankje waar jij hem het laatst gezien hebt.
Anoniem.
Jij raakte in paniek.jij zocht naar het mobieltje van ton (( had hij voor dat hij zoek raakte in de bosjes gegooit )).jij zocht naar het gsmNr van bill.
je belde hem,Hallo met bill hoorde je,jij: hallo met evelyn het vriendinnetje van ton,ick heb een probleem je moet Nu meteen komen.hij kwam.Bill: heey evelyn wat is er jij lechte alles uit.Bill: klootzooi.
jij: sorry.Bill: maar waar halen we al dat geld vadaan,jij ick betaal de helft ick sta er op..bill: kom je moet mee naar mijn huis..THuis van Bill: MAAAMAA!!!!Simone: heey bill,is dat jou nieuwe vriedin?!,hij word rood en zegt: nee de vriendin van tom maar we hebben een groot probleem.Bill legde alles uit en de vriend van simone had mee geluisterd.
Hij: Wel Gvd jij Kutwijf *sloeg je in je oog*jij viel op de grond.Simone: Gvd Laat dat kind met rust zij is net zo overstuur als ons!!! en vluchte naar de keuken om een natte doek te halen met ijjs.
toen je bij kwam.begon je te huilen.Bill: Het is niet jou schuld,* troost je *bill: ick heb een voorstel.Jij: wat dan?Bill: dat jij met je broertje bij ons blijft slapen en als tom terug is zie we wel verder.Jij: okee,Dat zal fijjn sijn!
S'AVONDS: gingen julie slapen jij mocht bij bill sslapen.

Mogelijke uitkomsten

bill vind jou leuk maar jij hem ook? (19 x uitgekomen)

julie gingen naar huis..julie gingen omkleden en slapen..Julie lagen in bed,,Bill: morgen moeten we het geld inleveren,Jij: jaa ick heb al 125.000 euro overgemaakt..Bill: dat is echt kei lief van je,
julie gingen slapen..::VOLGENDE OCHTEND:: julie gingen naar de plaats waar je tom het laatst gezien had tom en de man stonder er,,,Bill gooide de tas naar de man,en de man liet tom los.tom rende naar bill toe en de man was weg,,,bill omhelzden tom tom omhelzden ook jou julie gingen naar huis en er belde iemnd naar tom zijn gsm stond op de luidspeakers,,en je hoorde Hallo met tom,,Heey TOm met Ilona,waneer kom je weer naar mij toe schatje?!!
Tom deed zijn tel.dicht en werd rood ij rende huilend naar de kamer van bill...bill rende achter je aan en trooste je jij zij....

NEEEEE (17 x uitgekomen)

NEEE

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?