Hoeveel weet jij van TH (Tokio Hotel)?

Hoeveel weet jij van TH (Tokio Hotel)? Dat is het onderwerp van deze quiz!!!! Als je ANTI-TH bent moet je deze quiz NIET doen!!!! Door deze quiz kom je er achter hoeveel je weet van TH!!!! Als jouw uitslag Bill of Tom Kaulitz is, voeg me dan toe als vriend!!!!

Mogelijke uitkomsten

Bill Kaulitz (88 x uitgekomen)

BILL KAULITZ!!!! Dat is jouw uitkomst, Bill staat bovenaan de band!!!! Hij is oprichter en frontmen. Hij weet alles van de band. Hij heeft samen met de 3 andere boy's een goeie reputatie, die heb jij ook!!!! Jij kan altijd over TH meepraten en jij weet zeker dat Bill geen meisje maar een jongen is!!!!

Tom Kaulitz (6 x uitgekomen)

TOM KAULITZ!!!! Dat is jou even en- voorbeeld. Jij zou zo zijn plaats in kunnen nemen in TH. Jij weet genoeg over TH om mee te praten waar je ook komt.

Gustav Schäfer (0 x uitgekomen)

Gustav Schäfer!!!! Dat is jouw even beeld uit TH. Bij hem komen de piercings en tatoeages nog, bij jou de kennis over TH!!!! Als je deze test keer op keer doet leer je meer ove TH. Misschien kun je ooit nog wel invaller van een TH'r worden. Maar daar moet je wel genoeg voor weten over TH!!!!

Georg Listing (0 x uitgekomen)

GEORG LISTING!!!! Dat is jou evenbeeld van TH. Als JIJ blijft oefenen over TH dan kun je misschien op een dag invallen bij TH!!!!

Statistieken

Statistieken

Reageer (11)

  • HATEMEx

    Bill Kaulitz ! ,,

    xx lili..

    1 decennium geleden
  • 1thfan1

    bill kaulitz

    1 decennium geleden
  • EviilCookie

    goede quizz!!!
    xxxx

    1 decennium geleden
  • Divine

    Bill Kaulitz ! xD

    Leuke Quiz ! :D

    1 decennium geleden
  • aaaaaaaaa

    woehoe TOM!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?