wat is mijn plek in de klas ????

ben je een nerd en zit je voor in de klas of een kletsmajoor en zit je achter in de klas. Klopt het of je antwoord van de quiz bij waar je echt zit ????

Mogelijke uitkomsten

so dicht mogelijk bij de leraar of lerares (1 x uitgekomen)

als dit je uitkomst is. Ben je waarschijnlijk niet de populairste of gewoon een nerd. Je sult het later ver gaan schoppen maar kan je nu niet en beetje lol maken???

zo ver mogelijk achterin (6 x uitgekomen)

Je bent geen nerd. en kletst het hele lesuur of kijkt naar dat ene hele leuke jongen / meisje. Pas op dat je er niet uitgestuurd word en dat je een beetje goeie punten haalt anders sit je nog jaren op deze @#^*($# school. Maak lol !

naast het raam (18 x uitgekomen)

dromen kun je als de beste. Opletten komt er niet altijd van of je zit te staren uit het raam of je bent al aan het dromen over hoe jullie samen in de stad lopen hhahaha. Let wel een beetje op en maak lol. Anders zit je nog jaren te dromen dat is niet te best.

n het midden (26 x uitgekomen)

Je zit niej vooraan en niej achteraan. je zit vlak bij al je frends en maakt lol maar er is ook tijd voor opletten. Friends heb je genoeg en lol maken jullie seker. Als je blijft opletten ben je zo verlost van school!!

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • Yuka

    naast het raam

    1 decennium geleden
  • homaira14

    in het midden klo[t eigenlijk een beetje ben meer een mic van achterin en midden maar oke:P
    leuke quiz:D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?