Welk element ben jij?

De elementen gebruikt bij onder andere WITCH en de game 'Golden Sun' zijn gebasseerd op de oeroude studie van de alchemie. Welk element (aarde, vuur, water, aarde of geest) ben jij??

Mogelijke uitkomsten

Water (56 x uitgekomen)

Water is het element dat staat voor wijsheid, en innerlijke kracht. Water kan leven doen ontstaan, en leven doen vernietigen. Water is majestueus en overdonderend.

aarde (58 x uitgekomen)

Het element aarde staat voor moed. Met het element aarde kan je aardverschuivingen aan je voeten doen verschijnen, Planten doen verschijnen met een knip van je vingers. De kracht van aarde is overdonderend en begreigend, maar een pracht voor het oog op hetzelfde moment.

lucht (31 x uitgekomen)

Lucht is het flexibele element. Je zou misschien zeggen dat lucht niks is, maar ooit een tornado gezien dat is wel degelijk iets. Lucht kan allesvernietigend zijn, maar ook een behulpzame kracht.

vuur (42 x uitgekomen)

Vuur is het element van pure kracht. Vuur is niet te stoppen, het blijft branden tot er niets meer te branden is. het schouwspel van vuur kan mooi zijn, maar houdt wel afstand.

geest (142 x uitgekomen)

Geest zou het element zijn dat over de andere elementen zou heersen. Geest is dus een beetje van alles, maar voornamelijk zichzelf. het geest element is mysterieus en enigmatisch, geest element meesters kunnen zichzelf naar believen doen verschijnen en verdwijnen, en zelfs de meest simpele beginneling kan fysieke voorwerpen manipuleren.

Statistieken

Statistieken

Reageer (15)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?