Vul aan

Ik heb steeds het laatste woord van een zin weggelaten. De zinnen komen uit de liedjes van Tokio Hotel.(Engels en Duits)

Mogelijke uitkomsten

Volgens mij ben je hier wel goed in;) (7 x uitgekomen)

Ik geloof dat jij hier wel goed in bent. Of heb je soms gespiekt? Nee hoor, grapje, je kent de liedjes gewoon goed. Goed gedaan!

Engels (0 x uitgekomen)

Volgens mij ken je alleen de Engelse teksten. Ik denk dat je of niet zo goed bent in Duits, of je houdt niet van Duitse muziek, of je wist gewoon niet dat Tokio Hotel Duitse liedjes had. Het kan natuurlijk ook iets anders zijn, maar alvast veel succes met het leren van de Duitse teksten!

Duits (0 x uitgekomen)

Nou, de Duitse teksten ken je wel, maar de Engelse niet echt hea? Houd je er niet van dat ze niet meer in hun orginele, eigen moedertaal zingen, ofso? Nou ja, het maakt me eigenlijk niet uit waarom je ze niet kent, ik wens je gewoon veel succes als je ze gaat leren.

Nee! No! Nein! Non! Nej! Neen! (6 x uitgekomen)

Goed, dat is misschien overdreven, maar ik heb alle liedjes gehad die er op het moment dat ik dit schrijf bestaan(voor zover ik weet), en je wist er niet veel vanaf, dus bepaal zelf maar of het overdreven is;)

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • Jazz

    "Volgens mij ben je hier wel goed in"

    du-uh x)
    ken ze amaal uit mijnn hoofd ^^


    (Y)

    1 decennium geleden
  • Sunday

    Volgens mij ben je hier wel goed in;)

    die had ik (:

    ken ze allemaal uit me hooofd. xD

    1 decennium geleden
  • SofiexD

    ja ik had ook soms dat probleem, maar ik heb het toch gehaalt!! (Y)

    (K)(H)

    1 decennium geleden
  • XxtomxbillXx

    srry maar ik geef je een tip ik ken alle liekes van buite maar ik weet nie over welke liedjes het hebt bij elke vraag dus jah ist nogal moeilijk om juist te antwoorden e (H)(K)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?