welk paard ben jij?

heey ik ben lynn... zoals jullie misschien al weten gaat deze quiz over paarden! XD maar weet jij eigenlijk al op welk paard jij lijkt? zo niet?..doe dan snel deze quiz en je komt het te weten!!!

Mogelijke uitkomsten

haflinger (18 x uitgekomen)

jij bent een echte haflinger.. je houd wel van een ruige bosrit en lekker in de wei rennen vind je ook heerlijk°°° je kan goed omgaan met andere haflingers alleen met de arabieren kun je het meestal niet zo goed vinden. maar jij bent blij met de soort die je bent!

andalusiër (22 x uitgekomen)

jij bent een typische andalusiër.. je bent niet altijd even goed gehumeurt en daar maak je andere paarden niet altijd blij mee. verder houd je erg veel van een gewone rustige bosrit en niet van springen! je kan het opzich goed vinden met alle paardensoorten en ook met pony´s. het liefst sta je lekker in de wei met je vriendjes.

fjort (4 x uitgekomen)

jij bent een echte koppige fjort..je probeert iedereen de baas te zijn en op de manege sta je bekend al het sjarmantste paard. alleen als iemand iets wilt wat jij niet wilt ga je heel erg koppig doen om toch je zin te krijgen! en jou hobby´s is springen om lekker de blits te maken bij de andere paarden en pony´s.

sjetlander (5 x uitgekomen)

jij bent typisch een sjetlander..je bent misschien klein maar je kan hard bokken. in de les ben je niet voorruit te branden want je gooit iedereen van je af! iedereen vind je de schattigste pony van de manege omdat je zo klein bent en je ziet er zo schattig uit maar dat ben je helemaal niet! jou hobby is krossen in de wei en je haat het om opgezadelt te worden en al helemaal om te gaan rijden! het liefst sta jij de hele dag in de wei.

welsh pony (0 x uitgekomen)

jij bent een echte welsh pony..iedereen op de manege vind je lief en in de les rij je als een schat mee. je vind alles best wat je moet doen maar het leukste vind je om lekker te gaan krossen in de bossen! XD maar dressuur vind jij ook heel erg leuk.

arabier (4 x uitgekomen)

jij bent een echte arabier..je vind het heel leuk om lekker dressuur te rijden en je vindt springen helemaal niks! je houd niet van ruige dingen dus ook niet van ruige paarden of pony´s. je kunt het darom echt niet vinden met haflingerpaarden. je bent meestal het paard die er meteen uitspringt als je aan het rijden bent want je kan alles als de beste.

ijslander (10 x uitgekomen)

jij bent een echte ijslander..je houdt heel erg van de hele dag op weg zijn en te klimmen in de rotsen. je kan het met geen enkel ander paard vinden dan met de ijslanders want ijslanders hebben een heel ander gedrag dan al die andere paarden. je kan ook niet bij andere paarden in de wei staan dan met ijslanders. maar je kunt het ook niet met alle ijslanders goed vinden.

tinker (23 x uitgekomen)

jij bent een tinker..je kan heel goed opschieten met andere paarden en je vind rijden erg leuk. je houdt ook wel van lekker gepoetst worden. in de wei staan vind je ook heel leuk. verder ben je een geliefd paard op de manege.

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • xmrsxhoranx

    Ijslander. Dat is mijn fav paard maar ik weet niet heel veel van paarden ofz xD

    7 jaar geleden
  • AngelWriting

    Tinker!! (H)(H)(H)(H)(H)(H)

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?