TH *imagination* 1

je bent een meisje genaamd Sofie, je bent 17 en je zit dus in je laatste jaar. Het is December; je bent geslaagd voor je examen van december. Je loopt nu in Brussel rond om een boek te gaan halen. Je moet voor Engels een speciaal boek gaan kopen.

Mogelijke uitkomsten

stalker (1 x uitgekomen)

Jij bent absoluut stalker van Frans Bauer en Laura Lynn. Moest ik jou zijn zou ik naar de psychiater gaan! Zeg dat het dringend is!!

perfect (32 x uitgekomen)

Je kijkt van zijn hand naar zijn arm en zo glijd je blik langzaam door naar zijn gezicht. Hij heeft een zwarte pet op en een zwarte bril. Je grijnst wat, Het is winter en het sneeuwt, het is niet dat de zon in je ogen zit he, denk je. Je stelt je recht zonder je blik van zijn gezicht af te wenden. Hij kijkt je eerst een tijdje aan maar zegt dan: (in het duits :p)Sorry, alles ok? Jij: (hebt je 2 laatste jaren duits gedaan) Ja, tis niet erg. Je twijfelt maar nu weet je het zeker, het is Bill Kaulitz. Je voelt je een beetje rood worden en je hart bonst als een gek. Maar omdat het zo koud is hoop je dat je kleurtje normaal blijft. Hij wil je tekeningen teruggeven maar kijkt er vlug eens naar. Hij kijkt verrast.

de Kerstman! (2 x uitgekomen)

Jij houdt van de Kerstman, maar dan op een verkeerde manier. Geef maar toe --> je doet het alleen maar voor de cadeautjes.!! :D :p

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?