Welke ben10 alien ben jij?

.

Mogelijke uitkomsten

XLR8 (55 x uitgekomen)

XLR8 kan snelheden van meer dan 450 km per uur bereiken en heeft snelle reflexen. Hij kan tegen muren oplopen, en over modder, ijs en water.

Fourarms (34 x uitgekomen)

Fourarms is heel sterk.

Stinkfly (1 x uitgekomen)

Stinkfly is een gevleugelde instectoide alien en een ervaren vlieger de verbluffende staaltjes van luchtacrobatiek kan weggeven. Met zijn scharen en scherpe staart als indrukwekkende natuurlijke wapens, staat hij ook zijn mannetje in een gevecht.

Ripjaw (20 x uitgekomen)

Deze aquatische alien is een uitstekende zwemmer, omdat hij onder water kan ademhalen en zijn poten kan veranderen in een grote staart met vinnen. Hij is enorm snel in het water en kan venijnig bijten.

Upgrade (30 x uitgekomen)

Upgrade is een biomechanische alien die kan opgaan in een mechanisch apparaat zoals een vruchtenpers, een fiets of een satteliet. In samengesmolten toestand kan hij het apparaat ''upgraden'' tot een ongelooflijk staaltje ultratechniek waar elke aardse techniek bij in het niet valt.

Ghostfreak (12 x uitgekomen)

Een schimmige alien met spookachtige krachten, die door muren kan verdwijnen en zich onzichtbaar kan maken. Zijn afgrijselijke verschijnig komt goed van pas om boeven de grootste schrik aan te jagen.

Grey matter. (37 x uitgekomen)

Grey matter is met zijn centimeter of 12 een van de buitenaardse wezentjes die zijn gemaakt om ingewikkelde machines binnen te dringen en van binnenuit te repareren. Hij is enorm slim.

Diamondhead (10 x uitgekomen)

Diamodhead is een kristallen alien wiens licht reflecterende lichaam harder is dan diamant, zodat hij elke aanval op zijn leven kan afslaan en bijna overal door heen kan slaan.

Wildmutt (5 x uitgekomen)

Wildmutt is een beestachtige alien, meer een dier dan hominoide, met bovenmenselijke, atletische vermogens en ongekent scherp reuk-, gehoor- en smaakzintuigen. Hij kan ook de stekels op zijn rug afschieten als projectielen.

Heatblast (11 x uitgekomen)

Heatblast is een telg van een alienras dat op de zon leeft. Hij kan uit zijn handen en mond vuur afschieten en vuurballen maken waarmee hij kan gooien of rollen.

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • Amphitrite

    Ben die ene snelle
    ga morgen ochtend lekker Ben10 kijke ;p

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?