Welke WinX-meid ben jij?

Hier kom je te weten welke Winx-meid jij bent? Ben jij Bloom met de Drakenvlam of Techna, gek van Techniek of 1 van de 4 andere winx? Doe deze test en je zal het te weten komen!


Mogelijke uitkomsten

Bloom (20 x uitgekomen)

Jij bent Bloom, Bloom bezit de kracht van de Drakenvlam. Ze is 16 jaar. Ze verloor haar ouders door Valtor op Domino en komt van onze planeet Aarde. Ze is de sterkste van de Winx en behaalde als laatste haar Enchantix. Ze put haar kracht uit het legendarische Drakenvuur. Ze houdt heel erg van haar vriendinnen en helpt iedereen. Haar minifee is Lockette, het doelgerichte nimfje.
Haar liefje is Sky.

Tecna (0 x uitgekomen)

Jij bent Tecna, Tecna is de fee van de technologie.
Haar leeftijd is 16 jaar. Ze komt van de derde vector van het binaire sterrenstelsel. Ze put haar kracht uit alles wat digitaal is. Haar minifee is Digit, het nanotechnologische Nimfje. Haar liefje is Timmy.

Musa (15 x uitgekomen)

Jij bent Musa, musa is de fee van de muziekgolven. Ze is 16 jaar en komt van de Harmonische Nebula. Ze put haar kracht uit alle soorten muziek. Haar minifee is Tune, het welopgevoede nimfje. Haar liefje is Riven.

Stella (8 x uitgekomen)

Jij bent Stella, Stella is de fee van de zon en de maan. Ze is 17 jaar, de oudste van de Winxmeiden. Ze komt van Solaria. Ze put haar kracht uit het zon- en maanlicht. Haar minifee is Amore, het liefdesnimfje. Haar liefje is Brandon.

Flora (0 x uitgekomen)

Jij bent Flora, Flora is de fee van de natuur. Ze is 16 jaar en komt van de 5de maan van Marigold. Ze put haar kracht uit bloemen en planten. Haar minifee is Chatta, het roddelnimfje. Haar liefje is (zo goed als) Helia.

Layla (11 x uitgekomen)

Jij bent Layla, Layla is de fee van de vloeistoffen. Ze is 16 jaar en komt van Andros. Ze put haar kracht uit alle soorten vloeistoffen. Haar minifee is Piff, het sluimernimfje. Ze heeft nog geen liefje

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • Luckey

    Bloom lol xD

    7 jaar geleden
  • club

    Layla =D

    1 decennium geleden
  • Yuka

    musa

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?