Op welk sprookjesfiguur lijk jij?

Test het nu!....

Mogelijke uitkomsten

Roodkapje (307 x uitgekomen)

Jij lijkt op Roodkapje..! Je bent best ondeugend en pas in het bos voor de wolf!

Boze Heks! (23 x uitgekomen)

Jij lijkt op de Boze Heks uit het sprookje Sneeuwwitje! Je bent niet jezelf! Je doet alof je een ander persoon ebnt en dat is niet zo goed! Wees jezelf!

Het Lelijke Eendje (28 x uitgekomen)

Jij lijkt een beetje op Het Lelijke Eendje..! Mensen vinden misschien dat je lelijk bent maar dat is niet zo! Je zult zien later ben je de mooiste van Nederland!

Hans of Grietje (117 x uitgekomen)

Jij lijkt als je een jongen bent op Hans en als je een meisje bent op Grietje..! Je houd van lekkere dingen en je bentheel dapper! Maar laat je niet in de val lopen!

Doornroosje (43 x uitgekomen)

Je bent mooi en je bent lekker relaxt! Je houdt wel van een lekker middagdutje!

Rapunzel (85 x uitgekomen)

Jij hebt heel mooi lang haar! Je bent erg mooi en let goed op je uiterlijk! Binnenkort vindt je vast wel een mooie prins!

Statistieken

Statistieken

Reageer (33)

  • Dubaifreak

    Roodkapje? Alright dan!

    1 jaar geleden
  • F4Nina

    Roodkapje, klopt niet , ik ben meer een Rapunzel met mijn lange natuurlijke nooit geverfde haar :) en Rapunzel is niet iemand die op haar uiterlijk let ze heeft alleen mooi lang haar en ze is lief dus .

    sorry als dat van het haar opschepperig overkomt zo bedoel ik het helemaal niet maar wou gewoon laten weten dat ik natuurlijk lang bruin haar en dat ik het nog nooit geverfd heb en het ook lekker nooit ga doen soms zit er zelfs beetje rood achtige gloed in en in de zomer lichter maar in het algemeen is het bruin maar dat rood heb ik beetje van mn broer :)

    en dat dat zoveel beter is dan je haar wel verven als jullie snappen wat ik bedoel al dat verf is gewoon slecht voor je haar en dat neppe lange haar van de meeste meiden ook meeste denken dat het niet opvalt maar ik zie meteen dat iemand nep lang haar heeft en of het echt is dus .

    9 jaar geleden
  • nerveus

    Rapunzel (H)

    Laatst maakte een klasgenoot daar nog een grapje over xD Hij is niet helemaal goed, maar hij zei zo: Jij lijkt op rapunzel! Jij hebt ook van dat lange haar, alleen dan in het bruin. En toen zei een vriendin van mij dat hij op een trol leek xD

    Leuke quiz :D

    1 decennium geleden
  • Kroosable

    Roodkapje;p

    1 decennium geleden
  • DirtyDiana

    Grietje en Het lelijke eendje

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?