Santé to the Satémonster.

Hier komt de eerste HP Quiz van Mrs. Snowmonster. <3 ;

The Satémonste has returned. Op jouw commando dood hij personages uit Harry Potter die jou in de weg zitten met jou liefdesleven met een andere Harry Potter personage! o:

Mogelijke uitkomsten

Harry Potter (9 x uitgekomen)

Zachtjes sluipt het Satémonster Ginny Weasley's huis binnen. Ze slaapt. Wat het het Satéonster alleen maar makkelijker maakt. Gewelddadig bijt hij Ginny in haar wang. Zijn slijmerige satésausspeeksel was verspreid over Ginny's hele lichaam. Plotseling, na een paar seconden wachten, klopte haar hart niet meer. Dood. Op naar het volgende slachtoffer; Cho Chang. ^__^ Hoewel het uit is tussen Cho en Harry, heb je het idee dat Cho Harry terugwilt. NO WAY! ¬¬
Het Satémonster glipt door Cho's slaapkamerraam naar binnen. Niemand te bekennen. Langzaam ging de deur open, het Satémonster stond al klaar in zijn aanvalspositie. Cho drukt op het lichtknopje en geeft een gil:
"Máám! Hoevaak moet ik het nog zeggen? Je moet het saté weggooien als het bedorven is! HAAL HET WEG!" Dat was ook tevens het laatste wat ze gezegd had, ze was in een kwestie van een minuut was ze op slag dood.

Like Oh my god. Nu heb je Harry voor jou alleen! :3

Ron Weasley (23 x uitgekomen)

Zomg- Het Satémonster heeft wel veel werk aan jou =O Wie eerst? Lavender Brown;

De familie Brown is gezellig aan het barbequen en op het menu van deze barbeque staat; Saté. Bukkend, onder de tafels door, zocht Mr. Saté Lavenders schoenen op. Een paar All Stars? Nope. Mannenschoenen? Nee, ook niet. Misschien paarsgekleurde puntschoenen?! (Jep) Het Satémonster kwijlde, hij had al dagen niet gegeten. (Poor, poor, poor Satémonster)
"Aaaaaaauww!" Gilde Lavender hysterisch, "Ik voel iets ontzettend heets op mijn voeten!"
Zonder dat het Satémonster het wist had hij zijn hete satésausspeeksel op Lavenders voeten gekwijld. In een fractie van een paar seconden besefde hij dat hij het maar snel moest doen. Zonder erbij na te denken kneep hij met zijn giftige kipnagels in Lavenders been, wie vrijwel meteen in elkaar zakte en stierf. (Geheheh)
Nu Hermione Granger (Ik; Yaaaayness!)
Snel verschijnselde het Satémonster naar het Dreuzelstadje waar Hermione woont. Voorzichtig keek hij door het raam. Het was tenslotte niet de bedoeling dat hij als een hoopje satésaus eindigte. Hij zag Hermione zitten, ze bestudeerde de krant aandachtig. Het Satémonster had zijn besluit genomen en belde aan. Hermione deed open. "O, hallo. Wie ben -" Hap :] Goodbye Herms! We should miss u!

Draco Malfoy (25 x uitgekomen)

OEH! Denk jij wat ik denk? :3 Joah! Wij sturen het Satémonster op Pansy Parkinson af! >=D

Samen met zijn rubberen wandelstok liep het satémonster, in opdracht van Faye en nog iemand anders, naar Pansy Parkinsons lovely *Ahum* home. Hij klopte aan, Pansy's moeder deed open.
"Ik kom uw dochter vermoorden." zei het monster op een dreigende toon. Mevrouw Parkinson gilde het uit. "Pansyyyy! Er staat een toren van kipstukjes en curriesaus voor de deur!" Het Satémonster gaf Mevrouw Parkinson een dreun. "Shut up, bitch." bromde hij. Pansy kwam de trap afrennen. "Maaaaam! Waarom zit je onder de curriesaus?" Mevrouw Parkinson antwoorde niet. "Dan bel ik Dracey-Poo maar." zei Pansy beslist. "Dus niet!" gromde het Satémonster. "AAAARGH! Vliegende kipstukjes!" krijste Pansy. Het satémonster sloeg haar met zijn rubberen wandelstok. "Aaaaauw!" "Nog een keertje!" juigte Mr. Saté en hij sloeg Pansy dit keer wat harder. Al krijsend viel Pansy op de grond, plotseling was het stil. "Weer een klus geklaard." Mompelde Saté, "En nu is het tijd voor een patatje Paté."


Muahah. Thanks for helping. Draco is still mine.

Lucius Malfoy (4 x uitgekomen)

Op zijn luchtscooter vloog het satémonster Villa Malfoy binnen.
"O- Narcissa, liefje. Waar ben je?" riep hij. Geen antwoord. "Cissy, schatje?" geen antwoord. "Stomme trut!" "Ja, wat is er?" Woh, wonderfull, dacht het satémonster. "Waar ben je?" vroeg hij. "O, wacht even. Ik ben in de badkamer." Het Satémonste wachtte echter niet. [Wat hij beter wel had kunnen doen] en gluipde de badkamer binnen. Hij slaakte een onhoorbare kreet, want Narcissa stond halfnaakt in het douchegedeelte. Met zijn ogen dicht trok het Satémonster wat vlees van zichzelf eraf en smeed het naar Narcissa's hoofd. "W-wie was dat?" snel pakte het satémonster zijn luchtscooter en gooide het naar Narcissa's hoofd. BOEM, SCHRIK, RAAK, DOOD. :3

Voldemort (6 x uitgekomen)

Omg- Voldy is niet echt het toppunt van sexyness, is he? Roaaar. Voldy is liefdeloos dus helaas kan het satémonster je niet helpen. VEEL SUCCES MET VOLDEMORT VERSIEREN! :3

Neville Longbottom (5 x uitgekomen)

ff denken. Who loves Neville? Of.. Neville loves who? =O Hmm, moeilijk...

Aaaah! Ik weet al wat! :3 Eet gewoon al Neville's plantjes op! Dan heeft ie vast meer tijd voor jou! Succes en eetsmakelijk!
[Ja, sorry. het Satémonster lust alleen vers vlees & Bloed]

Severus Snape (10 x uitgekomen)

Jammergenoeg kan het Satémonster niet helpen, maar volgens mij is Snape nog singel! Snape lieft zwarte kunsten, dus waarom zou jij dan niet zijn persoonlijke zwarte kunst worden? :3 Nodig hem een avondje uit bij jou thuis en doe vooral [geen] zwarte kunstjes met hem.

Statistieken

Statistieken

Reageer (14)

  • PotterHead4ever

    Nevill is verliefd op loena

    8 jaar geleden
  • PotterHead4ever

    Lol; die laatste grap was echt grappig!

    9 jaar geleden
  • Animal2

    Neville

    1 decennium geleden
  • LazyLouis

    RONRONRONRONRON WEASLEY <33:$

    1 decennium geleden
  • Escapist

    Omg, lachen xD

    Patty is wel lekker dood ^^

    xX

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?