Wie ben jij uit mijn klas?

Ik zit in een klas. Maar natuurlijk zitten er nog veel meer mensen in mijn klas dan alleen ik. Met deze quiz zie jij zo wie jij bent uit mijn groep! En met de uitkomsten, ik heb allemaal plaatjes gedaan op figuren die erop lijken. Dus als er bij khany een plaatje van Will staat betekent dat dat ze rood haar heeft, makkelijk toch?

Mogelijke uitkomsten

Wietski! (79 x uitgekomen)

Kijk eens aan, jij bent helemaal MIJ!!!!!!!! Deze helemaal echte, van volleybal houdende Wietski! Je bent een aardig meisje dat veel van volleyballen houdt! En je bent best slim op school, en wat je helemaal geweldig vind zijn: vrienden en SHOPPEN! En Shakira vind je vast ook helemaal leuk! En kwa haar, je hebt vast net zulke mooie donkerblonde als shakira en ik.

Khany (70 x uitgekomen)

Jij bent mijn beste vriendin: Khany. Eigenlijk lijk je best veel op Wietski! Alleen zijn er een paar verschillende dingen. Maar dat is juist leuk, toch? Je houdt van volleyballen, dansen en tekenen! Je kan geweldig tekenen! En vrienden en shoppen vind je ook helemaal geweldig!

Sita (43 x uitgekomen)

Jij bent helemaal Sita! Een sportief meisje dat veel met jongens omgaat. Niet als verliefdheid maar als vrienden. Je bent erg populair in de klas en je hebt heel veel vrienden, ook ik! Je bent ook een meisje dat heel erg vertrouwbaar is en je bent vooral: druk!

Eveline (23 x uitgekomen)

Jij bent echt eveline! Je bent helemaal niet populair in de klas en maar een paar mensen vinden je aardig, (nou ja, aardig) vooral Wietski en Khany. Je zit ook op volleybal en probeert de beste en de coolste te zijn, en je bent ook aardig dik! Ik en Khany geven je 1 tip: probeer niet stoer te doen want dan gaan khany en ik je niet meer aardig vinden!

Lisa (23 x uitgekomen)

Jij bent echt helemaal Lisa! Een populair meisje en ook heel slank. De jongens staan in de rij voor je! Op school gaat het best goed en je gaat veel met Khany om. Je bent een popu. meisje!

Lonneke (33 x uitgekomen)

Lonneke, jij bent helemaal Lonneke. Een aardig meisje waar je veel mee kan lachen! Je bent nog heel speels en opzich best slim op school. En je bent een beetje populair, maar dat hoeft niet van jou!

Jordi (24 x uitgekomen)

Jij bent helemaal jordi! Een aardige jongen die veel van brandweer en politie houdt. En je houd veel van moordfilms ( brrrrrrrrr) Je bent slim op school en een beetje popu. , maar net als ik, dat maakt je niks uit!

Alex (20 x uitgekomen)

Jij bent Alex! De slimste van de klas. Je kan goed grappen maken en je bent eigenlijk als je het op een bepaalde manier bekijkt heel populair! Je haalt altijd goede cijfers en je hebt best veel meiden die om je heen hangen!

thomas (8 x uitgekomen)

Jij bent Thomas! Echt helemaal! Jij bent een jongen die heel populair is en heel wat van humor af weet!
Je hebt heel veel meisjes (of jongens ) aan je lippen hangen! Jij mag trots zijn op jezelf!

Statistieken

Statistieken

Reageer (36)

  • lisax_

    Lisa en mijn echte naam is ook Lisa!

    6 jaar geleden
  • xVeraba

    khany!!

    1 decennium geleden
  • WithoutLove

    Jordi? o_O
    Waarom ben ik haast altijd een vent.. ik begin nu echt aan mijzelf te twijvelen (kwa, geslacht.) xD

    1 decennium geleden
  • Hisbelieber

    Lisa

    1 decennium geleden
  • Fennec

    Khany,
    Klinkt wel goed...
    Ik hou ook van tekenen:p

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?