Welke kleur haar moet jij je haar verfen...???

heb jij nog nooit je haar geverft en wil je dat wel graag een keertje doen..??? Maar je hebt geen idee welke kleur dan moet je deze test maar snel een keertje doen... veel plesier met het maken van mijn quizje!!!

Mogelijke uitkomsten

Paarse Haarverf is echt iets voor jou (18 x uitgekomen)

Paars haar. Jij bent een kletskousje.. Je bent best wel slim maar ik ken slimmeren mensen... Je bent oook een beetje raar maar dat past wel bij jou...:) Je bent best wel populair bij de jongens maar kan populaider...

Blond haar dat is helemaal TOP bij jou (11 x uitgekomen)

Blond haar.,Je bent druk spontaan slordig en een beetje gek. Ook ben je niet de slimste... Maar je bent Sociaal wel heel slim. Je cijfers sijn nooit hoger als een 7. Je vind het heerlijk om op vakantie met je vriendje tegaan (L)

wat is iets voor jou ZWART natuurlijk (7 x uitgekomen)

Jij bent uit je zelf al een beetje een GOTHIC jij hebt elke dag veel make-up op ZWART natuurlijk... waarom je haar dan ook niej zwart...??? jij bent Rustig netjes en Stoer. Als je niet in een keer met swart haar durft/wil aankomen kan je altijd eerst donker bruin haar nemen...

100% Brunette. (37 x uitgekomen)

je moet je haar echt bruin verfen. Jij bent een heel lief en bijzonder meisje met je eigen stijl. je bent niet makkelijk te krijgen en hebt dan ook niet vaak een vriendje (L) maar als je een vriendje hebt... ben je egt helemaal over je oren verliefd. Je houd van make-up maar doet het niet elke dag.. :)

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • OrbofDoom

    blond, die uitleg klopt ECHT voor GEEN meter!

    1 decennium geleden
  • xxFloortje

    Blonndd XD

    1 decennium geleden
  • marleentjuhh

    K had blondxD

    1 decennium geleden
  • Cry4Life

    zwart, okey coole quiz, en het klopt best welxD al ben ik niet zo netjes.

    (btw, we doen met zijn 2en met dit acount, dit is liannexD)

    xx lianne

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?