Welke mermaid ben jij?

Je Kan hier zien wie je bent!

Mogelijke uitkomsten

Luchia (23 x uitgekomen)

Je bent een opgewekt persoon die tot vele dingen in staat is. Je bent heel aardig tegen anderen en geeft ook veel om ze. Je bent heel blij met dingen die je krijgt van anderen en kan snel vatbaar zijn als het gaat om liefde.
Het liefste heb je dat je met iedereen vrienden kan blijven en dat er geen ruzie komt. Want dat haat je het meeste. Jongens doen jou niet zoveel, totdat je de ware hebt gevonden. Dan ga je er helemaal voor. En vaak komt er dan ook iets positiefs uit, want jij hebt echt een oog voor eerlijke en trouwe jongens. Jouw geluksvoorwerp is een ring en je moet uitkijken voor bad boys. Daar kunnen nare gevolgen van komen voor jezelf en die zullen je nog lang dwars zitten ook.

Hanon (39 x uitgekomen)

Jij bent een heel vrolijk en eerlijk persoon. Jij staat vaak voor anderen klaar, maar heel vaak ook voor jezelf. Je bent echt een persoon die valt op de eerste beste jongen. Maar als je enemaal denkt dat een jongen met jouw de toekomt ingaat dan probeer je alles om zijn aandacht te winnen. Het liefste heb je dat geen enkele vriend(in) je verlaat, want dat valt zwaar bij jou. Jij weet alles over mode en make-up, tenminste dat denk je. Het liefste loop je zonder make-up zelf. Je bent een persoon dat graag huisdieren heeft, want zonder voel je je eenzamer. Jouw geluksvoorwerp is brief van een heel dierbaar persoon van je. Je moet uitkijken voor mensen die je omlaag proberen te halen. Want als je niet oplet, zal het ze misschien nog wel eens lukken ook.

Lina (13 x uitgekomen)

Jij bent een van de serieuze types. Jij laat je niet zomaar wijs maken door iemands anders praatjes. Liefde maakt jou ook geen ene fluit uit. Totdat je de ware in het oog ziet. Het liefste lees jij boeken en al die soort dingen. Een echt meisjesmeisje ben je ook niet, want rokjes en van die kleren wil jij dus never aan. Vrienden maken is ook niet jou sterkste punt, vaak komen ze wel naar jou toe. Je hebt ook veel aanzien van mensen en iedereen wil graag bij jou in de buurt zijn. Jongens die flirten met jou maken je boos. Het liefste wil je ze dat zo hard meppen als maar kan. Je vrienden heb je wel trouw en je helpt ze vaak met hun problemen. Jouw lievelingsvoorwerp is een klavertjevier en je moet uitkijken voor liefde, want soms houdt jij het niet meer in de hand en kan je onwel ervan worden.

Karen (3 x uitgekomen)

Jij bent zelf het iets meer sluwere type die nogal een gemeen kan zijn. Soms ben je wel eens koppig maar vaak wel goed bedoeld. Jij geeft heel veel om de mensen om je heen en om je familie. Je hebt ook de neiging snel mensen niet te geloven. Jij bent niet zo snel aan de haak te slaan. Jij vindt het ook leuk jongens af te pakken van anderen als je hem helemaal het einde vindt. Zelf ga je wel voor jongens die lief zijn en veel om je geven. Want jij hoeft niks van jongens die alleen je gebruiken. Jij hangt graag op koude plekken rond zoals de noordpool vind je helemaal geweldig. Maar dat betekent niet dat je zelf een koud persoon bent. Jouw geluksvoorwerp zijn oorbellen en je moet uitkijken voor je koppigheid, want na een tijdje kunnen je vrienden er genoeg van krijgen

Noelle (37 x uitgekomen)

Jij hebt altijd een hart van goud. Je bent een heel lief een aardig persoon die altijd klaar staat voor een medemens. Jij probeert nooit iemand omlaag te halen voor je eigen status, maar wilt gewoon jezelf blijven en leuke dingen doen met je vriendinnen. Jongens doen jou echter ook niet zoveel maar als je echt een lieve jongen ziet en leert kennen zal je er langzamerhand voor vallen. Waar jij vooral moet voor uitkijken is dat je te aardig zult zijn tegen anderen zodat ze gaan denken dat je niet voor jezelf op kan komen. En gaan denken dat je een watje bent. Wat je totaal dus niet bent. Je vind het soms ook wel leuk om in iemand anders leven te snuffelen of te helpen met liefdesproblemen enz. Jouw geluksvoorwerp is een ketting met een goud hartje, want dat heb je zelf ook.

Sarah (14 x uitgekomen)

Jij bent een heel trouw persoon die soms moeite kan hebben met liefde. Als het eens een keer fout loopt kan het bij jou heel hard aankomen. Jij valt op hele aardige jongens die altijd er voor je zijn. Het liefst ben je vaak alleen en je wilt dat niemand je in de weg zit. Soms kan je een beetje uitvallen als je ruzie hebt met iemand. Mensen kunnen soms anders over je denken dan je werkelijk bent. Dit moet je zien te vermijden, want het kan latere problemen veroorzaken. De eerste liefdes gelden het meeste voor je en je zal waarschijnlijk ook de eerste weer kiezen, tenzij het helemaal klaar is met hem. Jij bent altijd heel aardig tegen je vrienden en zal er altijd voor ze zijn. Jouw geluksvoorwerp is een foto van je geliefde en je moet dramatisch worden zien te vermijden.

Coco (8 x uitgekomen)

Je bent een heel trouw persoon aan anderen. Als ze een keer niet hun dag hebben probeer je ze vooral te helpen weer vrolijk te zijn, want jij kunt trieste mensen niet uitstaan. Je kunt zo nu en dan wel eens flauw zijn maar dat is nooit slecht bedoelt. Je bent vaak graag een leider want daar ben je overigens een van de beste in. Mensen kunnen altijd bij jouw terecht als het niet meezit met hun. Jij weet altijd wel iets om hun op te beuren. Zelf ben je een teer typje dat soms heel treurig kan zijn om vriendschappen die anders verlopen dan je had gewild. Jij hebt niet echt een gelukvoorwerp, hetgene wat jouw geluk brengt zijn je vrienden. Waar je wel voor moet uitkijken is mensen die de baas willen gaan spelen over jou, want dat betekent dan dat je te erg bazig bent.

Statistieken

Statistieken

Reageer (14)

  • lovejapan

    sara x

    1 decennium geleden
  • MrRocknRoll

    Cocoo
    ken het niett:$

    1 decennium geleden
  • MewIchigo

    Luchia

    1 decennium geleden
  • Shinju

    Luchia.
    had liever sara(H)

    1 decennium geleden
  • XxLxX

    Hanon hmm het zal wel ik ken het niet.
    XxX

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?