Welk mobieltje past bij jou?

je hebt en mobieltje nodig, en weet niet welke.. los het hiermee op! hih

Mogelijke uitkomsten

Vodafone Sharp V904 (5 x uitgekomen)

wow, juou mobiel is draaibaar! egt gaaf..


De bewegingsherkenning van de V904 zorgt ervoor dat het 2.4 inch scherm in drie richtingen gedraaid kan worden en hiermee altijd gericht is op de plaats met de meeste beweging. De gezichtsherkenning maakt het mogelijk om zonder pincode in te loggen op de telefoon. Het programma maakt gebruik van een 2.0 megapixel camera in de binnenkant van de V904 en staat zo afgesteld dat alleen de gebruiker met de jusite gezichtsuitdrukking en ogen, toegang verleend krijgen tot het toestel.
Naast deze twee nieuwe features beschikt de Sharp V904 ook over een subliem scherm. Het is een scherm dat gemaakt is met de Mobile Advanced Super-V LCD techniek. Dit scherm heeft vier keer de resolutie van QVGA*3 LCDs schermen en is hiermee gedetailleerder dan ooit tevoren.

Doordat het scherm in drie postities draaibaar is, kan het in de toekomst gebruikt worden in combinatie met Vodafone Live! NAVI. Bij deze manier van GPS navigatie wordt de kaart zo weergegeven dat het in precies dezelfde richting staat als de gebruiker zelf. Zo kan men nóg beter navigeren.

Naast dit alles kan men gebruikmaken van Bluetooth om onder anderen foto's, geschoten met de 3.2 megapixel camera met 2X optische zoom, door te sturen naar andere Bluetooth gebruikers. Ook heeft de V904 stereo speakers die voor surround geluid zorgen.

Rond April in 2006 zal het toestel verkrijgbaar zijn, de prijzen zijn nog niet bekend, maar zullen rond de prijs van de voorganger van de V904 liggen, de V903.

Samsung E730 (9 x uitgekomen)

Zet de toon met de flitsende SGH-730. Naast de 1,3 megapixel camera met flits, beschikt de telefoon ook over een ingebouwde MP3-speler. Met meer dan 90MB intern geheugen, slaat u met gemaak 250 hoge resolutie foto’s op en drukt u ze af via PictBridge of Bluetooth. Of luister naar uw favoriete muziek lekker waar en wanneer u maar wilt

Nokia N93 (96 x uitgekomen)

dit mobieltje hoort gwn bij je ! heb je het ged er al voor? anders is het ff sparen!


Terwijl de N73 op fotografie gericht is, heeft Nokia de N93 ontworpen voor het opnemen van videobeelden. Ook de N93 heeft een 3,2 megapixelcamera met autofocus en Carl Zeiss lens, maar naast de 20x digitale zoom, heeft de N93 ook een 3x optische zoom. De videobeelden kunnen bij een resolutie van 640x480 met 30fps opgenomen worden, wat voldoende is voor standaard TV's.
De N93 heeft hetzelfde schermpje als de N73, maar heeft met 50MB iets meer ingebouwd geheugen. Ook hier is er weer de mogelijkheid tot uitbreiding middels MiniSD kaartjes, standaard wordt er een 128MB versie meegeleverd. Nokia biedt van de N93 alleen een 3G model aan, dat naast Bluetooth 2.0 ook Wi-Fi connectiviteit heeft.
Van de N93 zijn helaas geen prijzen bekend, maar hij zal naar verwachting wel een stuk duurder zijn dan de N73.

Nokia N73 (6 x uitgekomen)

lekker handig en makkelijk! dat past egt bij je!


De telefoon is verder voorzien van een 2,4 inch schermpje met een resolutie van 240x320 pixels. We hebben het hier over een smartphone en dus zijn er de gebruikelijke agendafuncties aanwezig. Nokia heeft twee N73 modellen, namelijk een 3G model en een quad-band GSM/GPRS/EDGE radio model. Beide modellen zijn voorzien van Bluetooth 2,0, 42MB internet geheugen en de mogelijkheid om dat uit te breiden met MiniSD kaartjes.

De telefoon gaat rond de 400 euro kosten en is beschikbaar in de kleurencombinaties zilver/paars, wit/rood en wit/bruin.

Samsung D500 (2 x uitgekomen)

Deze past gewoon bij je!
handig & makkelijk!

Nokia 7250 (4 x uitgekomen)

wow, net een doolhof! egt wel!

Statistieken

Statistieken

Reageer (13)

  • CookieMonsterr

    iPhone staat er niet tussen die past bij mij

    1 decennium geleden
  • Soleo

    ik heb liever mijn samsung touch hoor
    i love him

    1 decennium geleden
  • XbrokenX

    wat ben jij?
    ..een reclamebord?....
    ga een echte quiz makuh zeg...-_-

    1 decennium geleden
  • skylar

    nokia 943 mwah wel leuk

    1 decennium geleden
  • T0mH0uVanJee

    Nokia N93:) idd wel mooiie mobiel:P

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?