welke deo past bij jou ( deel 2 voor meisjes)

Welke deo päst bij jjou van nivea

Mogelijke uitkomsten

Pearl and beauty spray (37 x uitgekomen)

Deze deodorant bevat kostbare parel extracten. Het zorgt voor een mooie en aantrekkelijke oksel. Tevens voelt de oksel zacht en droog aan. Het 24h Ultra Effectief Beschermingssysteem garandeert gedurende de gehele dag een aangenaam droog huidgevoel.

Pure spray (11 x uitgekomen)

Dit product met 24h effectieve werking geeft het heerlijke gevoel van onzichtbare bescherming door een zeer innovatieve formule. De heldere formule is ontstaan vanuit NIVEA’s huidverzorgingsexpertise en is speciaal ontwikkeld om zichtbare resten op de huid te voorkomen en witte strepen op kleding te vermijden.

fresh spray nivea (19 x uitgekomen)

Verfrist doeltreffend en de hele dag door. De evenwichtige formule is de optimale combinatie van een milde verzorging en natuurlijke frisheid. Deze spray bevat een zachte, frisse geur.

dry spray (26 x uitgekomen)

Beschermt je de hele dag door. De evenwichtige formule is de optimale combinatie van een milde verzorging en een effectieve anti-transpiratie bescherming. Deze spray heeft een zachte geur.

Senstive spray (0 x uitgekomen)

Beschermt je de hele dag door. De evenwichtige formule is de optimale combinatie van een milde verzorging en huidvriendelijke deodorant bescherming. Deze zachte balsam formule bevat geen alcohol, kleurstoffen en conserveringsmiddelen waardoor het uiterst geschikt is voor de gevoelige huid. Zelfs na ontharing van de okselhuid.

Balance spray (2 x uitgekomen)

Dit is de optimale combinatie van NIVEA's milde verzorging en 24h betrouwbare bescherming. Ervaar de verzorgende formule die een zijdezacht huidgevoel garandeert. Laat je stimuleren door het fris activerend parfum. Dit product bevat geen alcohol, kleurstoffen en conserveringsmiddelen.

Statistieken

Statistieken

Reageer (17)

  • JudasLoverr

    pearl and beauty!(H)

    1 decennium geleden
  • Kroosable

    Pearl and beauty spray.

    1 decennium geleden
  • lucy

    Dior of chanel deo weejo hahaha
    I love merken maar geef me dan maar parfum van dior of chanel xD
    was trouwens reactie op een ander
    maarja
    leuk zeg van nivea verschilden xD
    leuk bedacht
    xx

    1 decennium geleden
  • jeweltjuh

    Ik ben de fresh

    1 decennium geleden
  • jamielee1003

    Nou dom zeg alleen maar nivea!!!!!!:|_O_

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?